Δίψα - Μια ροκ παράσταση στο «Κοινωνικό Θεατροπωλείο»

26.04.2012
Η χοροθεατρική παράσταση «Δίψα» των Εβελίνας Παπούλια & Μαίρης Καλδάρα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου» Θέατρο Αλληλεγγύης από τους ηθοποιούς του Κ.Θ.Β.Ε.

Η χοροθεατρική παράσταση «Δίψα» των Εβελίνας Παπούλια & Μαίρης Καλδάρα παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου» Θέατρο Αλληλεγγύης από τους ηθοποιούς του Κ.Θ.Β.Ε.

Μπορεί η Δίψα των ανθρώπων, για αναγνώριση και δόξα, να τους κάνει επικίνδυνους; Μπορείς όταν μπεις σ’ αυτό το ταξίδι να φύγεις; Υπάρχουν όρια; Όρια που βάζεις ο ίδιος για να κρατήσεις την ανθρώπινη υπόσταση σου; Τα κρατάς; ή Μπροστά στα θέλω σου χάνεις κάθε ανθρώπινο στοιχείο;

Αυτό το θέμα πραγματεύεται η παράσταση «ΔΙΨΑ» της Εβελίνας Παπούλια και της Μαίρης Καλδάρα μέσα από την ιστορία του ταλαντούχου μουσικού αλλά με πολλές αποτυχίες Χάρρυ Ζαντ ο οποίος ξεκινά την καριέρα, που ονειρευόταν, με τη βοήθεια της παλιάς του φίλης και μάνατζερ καλλιτεχνών Τσάστιτη.
Έτσι το γκρουπ Zand The Band με τραγουδίστρια την "Γυναίκα χωρίς όνομα" ξεκινούν ένα μεγάλο και στην ουσία επώδυνο ταξίδι προς τη δόξα και την αναγνώριση... μέσα από τη σύγχρονη σκηνοθετική ματιά της Εβελίνας Παπούλια σε μια πρωτοποριακή, ροκ χοροθεατρική παράσταση με πρωτότυπα τραγούδια και χρήση πολυμέσων με έντονα στοιχεία κόμιξ.

Στις 27-28-29 Απριλίου 2012
Ώρα έναρξης 21.00
Στη Μονή Λαζαριστών – Μικρό Θέατρο

Συντελεστές:
Κείμενο: Εβελίνα Παπούλια- Μαίρη Καλδάρα
Σκηνοθεσία: Εβελίνα Παπούλια
Σκηνογραφία: Στάθης Μήτσιος
Κοστούμια: Έρη Λώτου
Χορογραφίες: Εβελίνα Παπούλια – Πόλυ Βόικου
Φωτισμοί- video mapping: Στάθης Μήτσιος
Σκηνοθεσία video: Εβελίνα Παπούλια- Στάθης Μήτσιος
Μουσική και ενορχηστρώσεις: Zand The Band- Φώτης ingie Παπαθεοδώρου
Sound design: Φώτης Παπαθεοδώρου- Νίκος Μασσαράς
Φωτογράφοι: Ελευθερία Καλπενίδου- Μάνος Αγριμάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Αλίκη Μπομποτά

Παίζουν: Αποστόλης Ψυχράμης, Πόλυ Βόικου, Εβελίνα Παπούλια, Σοφία Καλπενίδου, Φώτης Παπαθεοδώρου.

Πληροφορίες & κρατήσεις για τις παραστάσεις του "Κοινωνικού Θεατροπωλείου" μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά στα ταμεία του ΚΘΒΕ, τηλ. 2315 200200, και www.ntng.gr
Οι θεατές μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριό τους από το ταμείο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (για τις παραστάσεις που παρουσιάζονται στο νέο Υπερώο ΕΜΣ) και από το ταμείο της Μονής Λαζαριστών (για τις παραστάσεις που παρουσιάζονται στο μικρό θέατρο της Μονής Λαζαριστών), έως και μία ώρα πριν την έναρξη της κάθε παράστασης.