H Κέσα κάνει πιπί στη μέση του δρόμου!

26.04.2012
Mε δεδομένο ότι γράφει το όνομά της με το σύμβολο του $ αντί για S, και φοράει πολύ τολμηρά σύνολα, σίγουρα δεν είναι ο τύπος του ντροπαλού κοριτσιού.

Η 25χρονη Κέσα (Ke$ha) αποφάσισε να τραβήξει για άλλη μια φορά την προσοχή αλλά μάλλον για λάθος λόγο. Η τραγουδίστρια του 'Tik Tok' δε μπορούσε να περιμένει να πάει στο μπάνιο, καθώς είχε κολλήσει στην κίνηση, και δεν την πείραξε καθόλου να κατεβάσει το παντελόνι της στη μέση του δρόμου για να ...ανακουφιστεί!

Kαι αντί να κρύψει το γεγονός, εκείνη το πόσταρε στο τουίτερ της, γράφοντας "Πιπί στο δρόμο. Αστυνομία, ελάτε να με πάρετε αν μπορείτε να με βρείτε!" και αμέσως μετά πρόσθεσε "Φταίει η κίνηση". Στην Καλιφόρνια το πρόστιμο γι αυτό το 'παράπτωμα' είναι 270 δολάρια.

Πρόσφατα η Κέσα εμφανίστηκε στο Coachella με ένα τόσο κοντό σορτσάκι που έμοιαζε με εσώρουχο, ενώ λίγο καιρό πριν δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι την ελκύει μία άλλη γυναίκα μουσικός, και δήλωσε στο περιοδικό Glamour: 'Ξέρω ότι έχω... 'μπαλλάκια', μεγαλύτερα και από πολλούς άνδρες που γνωρίζω, και δε φοβάμαι να φτάσω στα όριά μου. Αυτό πρέπει να κάνεις εξάλλου για να γίνεις είδωλο".

E.Σ.