Χειροπέδες σε γνωστό χιπ χοπ ζευγάρι!

26.04.2012
Το πιο εκκεντρικό χευγάρι στη χιπ χοπ γειτονιά δέχτηκε επισκέψεις από την αστυνομία κυριολεκτικά και μεταφορικά...

Για εκείνον δεν θα σου φανεί και τόσο περίεργο αφού δεν έχει κρύψει ποτέ τη χρήση μαριχουάνας και το είδαν επίσης όσοι βρέθηκαν στο Coachella ενώ εκείνη την έχεις συνηθίσει να κυκλοφορεί με εντελώς διαφορετικό στυλ και να κάνει… καλύτερους συνδυασμούς. Ο Γουίζ Καλίφα (Wiz Khalifa) και η Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) το γνωστό εκκεντρικό χιπ χοπ ζευγάρι που πετάει στα ροζ σύννεφα και είναι ερωτευμένοι σε υπέρμετρο βαθμό, είχαν αιφνίδιες επισκέψεις από την αστυνομία για διαφορετικές κατηγορίες ο καθένας.

Ο 24χρονος ράπερ ήταν στο Νάσβιλ για να παίξει σε μία συναυλία κι ενώ ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Holiday Inn, εμφανίστηκαν αντί για το room service, οι κύριοι με τα μπλε μετά από καταγγελίες και παράπονα πως στο συγκεκριμένο δωμάτιο η μυρωδιά από τη μαριχουάνα είναι πολύ έντονη κι ενοχλητική.

Ο Καλίφα μόλις τους είδε πέταξε το τσιγάρο με το χόρτο που κάπνιζε και ισχυρίστηκε πως δεν είχε άλλη ποσότητα μαζί του αλλά μετά από έρευνα αποδείχτηκε το αντίθετο. Τελικά δεν τη γλίτωσε και θα πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο του Davidson County μέχρι τις 14 Μαΐου με την κατηγορία κατοχής ναρκωτικών ουσιών αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα.

Σ’ ένα παράλληλο σύμπαν στη Νέα Υόρκη, η αγαπημένη του Ρόουζ, προκάλεσε την fashion police να της περάσει χειροπέδες και να τη στείλει φυλακή λόγω των ρούχων που αποφάσισε για κάποιο ανεξήγητο λόγο να φορέσει. Η 28χρονη Άμπερ άφησε τις γόβες στιλέτα και τα εφαρμοστά φορέματα στη ντουλάπα κι έβαλε τα ρούχα κάποιου φίλου της μάλλον, επιλέγοντας μία φαρδιά βερμούδα, άσπρες αθλητικές κάλτσες, all star και μπαντάνα στο μαλλί. Οι σειρήνες των περιπολικών ακούγονται ακόμα…

Κ.Π