Xατζηστρατής και Βακαλόπουλος στο Mike's Irish bar

26.04.2012
Δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες ενώνουν την μουσική τους τρέλα και την άποψη περί μουσικής και φτιάχνουν ένα μοναδικό υπερθέαμα όπου η rock, η reggae, η ska, το swing και το funk παντρεύονται με τον καλύτερο τρόπο!

Ο Ερμής Χατζηστρατής και ο Πάνος Βακαλόπουλος θα εμφανιστούν στις 4 Μαιου στο Mike’s Irish bar. Δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες ενώνουν την μουσική τους τρέλα και την άποψη περί μουσικής και φτιάχνουν ένα μοναδικό υπερθέαμα όπου η rock, η reggae, η ska, το swing και το funk παντρεύονται με τον καλύτερο τρόπο!

Λίγο πριν οι εκλογές δώσουν μια ακόμη ευκαιρία για μπύρες μπροστά στον καναπέ...λίγο πριν οι ζέστες σφίξουν και τα παγάκια αγοράζονται με το κιλό...λίγο πριν πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία... Έρχεται το ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ live που θα σηματοδοτήσει την αρχή του επερχόμενου καλοκαιριού!

O Ερμής Χατζηστρατής, εδώ και 12 χρόνια άρχισε να γρατζουνάει μια κιθάρα με όνειρο να αφήσει το στίγμα του στα ελληνικά μουσικά δρώμενα. Ξεκίνησε την πορεία του από μουσικές σκηνές του Μάντσεστερ, στα φοιτητικά του χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι: Μάνος Ξυδούς, Γιάννης Ζουγανέλης, Βαγγέλης Ασημάκης, Γιάννης Σαββιδάκης, Θοδωρής Παυλάκος, Στέφανος Μπίος, Οδυσσέας Νικολόπουλος κα.

Έχει συνεργαστεί με διάφορα ανερχόμενα μουσικά σχήματα όπως οι Capo Mono και με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας. Τελευταία, χαράζει τη δική του πορεία μέσω ενός demo, στο οποίο συμμετέχουν νέοι κι ιδιαίτερα ταλαντούχοι καλλιτέχνες και μουσικοί και χαρακτηρίζεται από τζαζ και ροκ επιρροές με έμφαση την επικαιρότητα και τον καυστικό στίχο.

- ο Πάνος Βακαλόπουλος με δυναμική παρουσία στις μουσικές σκηνές της Αθήνας, είτε με τους SnoozzZ, είτε ως solo καλλιτέχνης και με ειδικότητά του το performing και τα acoustic lives, έρχεται να δώσει ένα εκρηκτικό παρόν, βασισμένο σε ανατρεπτικές διασκευές γνωστών κομματιών, αλλά και προσωπικές δημιουργίες, σε πρώτη live full-band εκτέλεση evah!

Ένα πλήρως δυναμικό playlist όπου ο χορός δεν θα σταματάει ποτέ με... - Κωστή Μαραβέγια, - Locomondo, - Πάνο Μουζουράκη, - Race against the machine, - Λεωνίδα Μπαλάφα, - Νίκο Πορτοκάλογλου, - Santana, - Ζακ Στεφάνου, - Ξύλινα Σπαθιά, - Κίτρινα Ποδήλατα, - Παύλο Παυλίδη, - Harry Bellafonte ...και πολλούς πολλούς άλλους καλλιτέχνες, ενώ θα παρουσιαστούν κομμάτια από την προσωπική δουλειά του Ερμή Χατζηστρατή και του Πάνου Βακαλόπουλου.

στην ηλεκτρική κιθάρα: Κώστας Σμόνος

στο ηλεκτρικό μπάσο: Θάνος Καρακαντάς

στο τρομπόνι: Miriam Masramon Muntadas

στα drums: Νίκος Ρούσσος

Info

Που: MIKE'S IRISH BAR, Σινώπης 6 Πύργος Αθηνών

Πότε: 4 Μαΐου

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 Ευρώ με ποτό

210-7776797

www.mikesirishbar.gr/