Η πιο ντροπιαστική στιγμή της Τζέσι Τζέι...

26.04.2012
Τι κοινό μπορεί να έχει η 24χρονη τραγουδίστρια με τα Φιλαράκια;

Το τελευταίο διάστημα η Τζέσι Τζέι (Jessie J) έχει βρεθεί αρκετές φορές σε δύσκολη θέση κι ειδικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έλεγαν πως αναγκάστηκε να πει ψέματα για την ομοφυλοφιλία της όταν έκανε τη συμφωνία με τη Universal, σύμφωνα με το βιβλίο της Κλοέ Γκόβαν (Chloe Govan), Whos’ laughing now.

Η 24χρονη τραγουδίστρια αρνήθηκε τα πάντα, έγραψε στο Twitter πως δεν έχει συναντήσει ποτέ όλους αυτούς που υποτίθεται βγαίνει μαζί τους κατά καιρούς και αν της αρέσει κάποιος δεν την ενδιαφέρει αν είναι άντρας ή γυναίκα.

Αν σήμερα την βλέπεις να είναι κοκκινισμένη, είναι από τη ντροπή της γιατί στην εμφάνιση της στο σόου του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) ο παρουσιαστής ρώτησε το πρώην «Φιλαράκι» Κάρτνεϊ Κοξ (Courtney Cox) πως αισθάνεται που αρέσει πολύ στον πρώην άντρα της η Τζέσι Τζέι. Εκείνη παραδέχτηκε πως όταν το έμαθε, την έψαξε στο Google για να μάθει ποια είναι και πλέον είναι φαν της μουσικής της και καταλαβαίνει γιατί ο Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) έπαθε πλάκα μαζί της.

"Δεν τον κατηγορώ. Η φωνή της είναι απίστευτη!" Είπε χαρακτηριστικά και πριν πάει στην εκπομπή, όταν ο μάνατζερ της την ενημέρωσε ποιος θα εμφανιστεί Live στην εκπομπή, 46χρονη ηθοποιός το θεώρησε πολύ ωραία συγκυρία που θα συναντιόνταν στο ίδιο πλατό.

Όση ώρα μιλούσαν για εκείνη, η Τζέσι ήταν πίσω από τις κάμερες παρακολουθώντας της συνέντευξη από τα μόνιτορ και ντρεπόταν σε σημείο που ήθελε ν' ανοίξει η γη να την καταπιεί. ¨"Ήταν μάλλον η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου, όλοι με κοιτούσαν αλλά η Κάρτνει ήταν κουλ". είπε στη συνέντευξη της στη ραδιοφωνική εκπομπή The Kyle and Jackie O Show.

Κ.Π