Ρόμπιν Γκιμπ: Δε θέλω να πεθάνω!

26.04.2012
Ο σταρ των Bee Gees ξύπνησε πριν λίγες μέρες από το κώμα προς έκπληξη των ειδικών που τον παρακολουθούσαν.

O Ρόμπιν Γκιμπ (Robin Gibb) είπε στους γιατρούς του ότι δε θα υπάρξει στιγμή που να είναι έτοιμος να πεθάνει. Ο σταρ των Bee Gees που ξύπνησε πριν λίγες μέρες από το κώμα προς έκπληξη των ειδικών που τον παρακολουθούσαν, παλεύει με τον καρκίνο του ήπατος εδώ και χρόνια, ενώ παρουσίασε και πνευμονία πριν τελικά χάσει για πολύ καιρό τις αισθήσεις του.

Παρόλο που οι γιατροί φοβούνταν το χειρότερο ο Γκιμπ είναι πλέον καλά, και μιλάει με τους αγαπημένους του που δε σταμάτησαν λεπτό να είναι στο πλάι του.

Οι γιατροί ρώτησαν τον Ρόμπιν αν θέλει να κάνουν τα πάντα για να τον σώσουν ή νιώθει ότι υπάρχει μια στιγμή που λες φτάνει... και εκεινος απάντησε "ποτέ δε θα έρθει ο καιρός που θα πώ φτάνει. Θέλω να ζήσω με κάθε κόστος".

Διαγνώστηκε με καρκίνο το 2010 και όλοι νόμιζαν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά στις αρχές του χρόνου επανήλθαν τα προβλήματα. Ειναι ίδια περίπτωση με τον δίδυμο αδελφό του που πέθανε το 2003. Η σύζυγός του Ρόμπιν που συνεχώς λέει ότι θαυμάζει τη δύνάμή του, δήλωσε πως πριν το κώμα πονούσε πολύ και ήταν πολύ φοβισμένος.

Οσο ήταν με μηχανική υποστήριξη, η οικογένεια του έβαζε μουσική και του τραγουδούσε. Οταν του έπαιξαν το δικό του κομμάτι I Started A Joke, άνοιξε το στόμα του σαν να ήθελε να τραγουδήσει. Τελικά ξύπνησε με το Titanic Requiem, το κλασικό κομάτι που έγραψε για τον γιο του RJ.

"Παίρνουμε το χρόνο μας, γιατί ο Ρόμπιν είναι πολύ άρρωστος"δηλώνει η γυναίκα του. Κάθε φορά που πάω να τον δω είμαι τόσο ευτυχισμένη που τον βλέπω να μιλάει και να έχει τα μάτια του ανοιχτά..."

Ε.Σ.