Μήνυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων στη Μπιγιονσέ!

14.05.2012
Η 30χρονη περφόρμερ θα χρειαστεί να περάσει μια βόλτα από τα δικαστήρια για να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι στις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος της και να βάλει το χέρι στο χρηματοκιβ΄τιο της οικογενείας...

Μπορεί σ’ εμάς τους κοινούς θνητούς να φαίνεται υπέρογκο ποσό αλλά για την οικογένεια Νόουλς(Knowles)- Κάρτερ (Carter) είναι μικροπράγματα αφού η Blue Ivy είναι πολύ πιθανό να τα χει στην τσέπη της όταν θα πηγαίνει για έναν απλό καφέ με τη φίλη της.

Σύμφωνα με τη New York Post, η εταιρία software Gate Five έκανε μήνυση στην Μπιγιονσέ (Beyonce) και της ζητάει 100 εκατομμύρια δολάρια γιατί το 2010 θα συμμετείχε στο video game Starpower: Beyonce το οποίο θα στηριζόταν αποκλειστικά πάνω της και τρεις μέρες πριν τα τελικά συμβόλαια αποχώρησε από το πρότζεκτ.

Ο δικαστής Τσαρλς Ράμος (Charles Ramos) την έκανε δεκτή και έδωσε εντολή να γίνει δίκη για να ορκιστούν οι δύο πλευρές ενώπιων του και να έρθουν αντιμέτωπες στη μάχη. Όπως ισχυρίζονται οι δικηγόροι της Gate Five, η 30χρονη τραγουδίστρια είχε συμφωνήσει με τους υπευθύνους που είχαν αναλάβει την κατασκευή του παιχνιδιού να πάρει αμοιβή 20 εκατομμύρια δολαρίων κι ενώ ήξερε ότι βρίσκονταν στις τελικές διαδικασίες για την υπογραφή της στο συμβόλαιο, εκείνη τους εγκατέλειψε.

Επίσης πρόσθεσαν πως αναγκάστηκαν ν’ απολύσουν 70 υπαλλήλους μετά την απόφαση της Μπιγονσέ ενώ από την άλλη, οι νομικοί εκπρόσωποι της συζύγου του Τζέι Ζ( Jay Z), δεν δέχτηκαν να σχολιάσουν όσα υποστηρίζουν οι «απέναντι» τους και διαφωνούν λέγοντας πως ήταν νόμιμη η ενέργεια της Μπιγιονσέ. To ραντεβού τους ανανεώνεται για τα δικαστήρια…

Κ.Π