Μπάρμπαρα Στρέισαρντ καλεί Ριάνα και Αντέλ...

14.05.2012
Μετά τον Τόνι Μπένετ, η 70χρονη τραγουδίστρια θέλει να καλέσει στο στούντιο δύο από τις μεγαλύτερες σταρ αυτή την εποχή...

Οι δίσκοι βετεράνων τραγουδιστών και μουσικών οι οποίοι έχουν ντουέτα με νέους συναδέλφους τους που είναι πρώτα ονόματα στη μαρκίζα της εμπορικής μουσικής πίστας έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια θρυλικών καλλιτεχνών από την εποχή του Φρανκ Σινάτρα (Frank Sinatra) με το Duets το 1995 . Και φυσικά έχουν πάντα ρεζερβέ τις καλύτερες θέσεις στα charts.

Οπότε μετά το περσινό άλμπουμ του Τόνι Μπένετ (Tony Bennett) με τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) κι Έιμι Γουάινχάουζ (Amy Winehouse) να συμμετέχουν ανάμεσα σε άλλους, η Μπάρμπαρα Στρέισαντ (Barbra Streisand) ετοιμάζει το δικό της παρόμοιο δισκογραφικό πρότζεκτ εμπνεόμενη από τον παραπάνω κύριο και καλεί να συμμετάσχουν δύο από τις μεγαλύτερες σταρ αυτή την εποχή.

Η Ριάνα (Rihanna) και η Αντέλ (Adele) με τις οποίες θέλει απεγνωσμένα να συνεργαστεί η 70χρονη ηθοποιός/ τραγουδίστρια /στιχουργός / κινηματογραφική παραγωγός/ σκηνοθέτις, απ’ ότι λένε οι συνεργάτες της και η εταιρία της (Sony) πιστεύει ότι κάτι τέτοιο θ’ ανανεώσει το κοινό της Στρέισαντ αλλά και τις πωλήσεις της στα κανονικά και ιντερνετικά ράφια εννοείται.

Δεν υπάρχει ακόμα κάποια απάντηση από τις δύο τραγουδίστριες αν δεν νοσηλευτούν σε κάποιο νοσοκομείο όπως η πρώτη και δεν συνεχίζουν να κυκλοφορούν ινκόγκνιτο και περιμένουμε για νεότερα προσεχώς…

Κ.Π