Η Kάρι Αντεργουντ κατακτά την κορυφή!

14.05.2012
Το album πραγματοποιεί τις καλύτερες πωλήσεις μέσα σε μια εβδομάδα για το 2012! Το Blown Away είναι το Best Selling Country Digital Album Debut από το 2010.

Το album της Kάρι Αντεργουντ (Carrie Underwood)είναι το 4ο συνεχόμενο No. 1 στα Billboard Country Album & και το 3ο συνεχόμενο No. 1 στο Billboard Top 200 Chart

Το τέταρτο album της πραγματοποιεί ιστορία καθώς καρφώθηκε στο #1 του Billboard Top Country Albums Chart κάνοντάς την έτσι μόλις την δεύτερη country καλλιτέχνη στην ιστορία του chart που έχει το κάθε album της κατευθείαν στην κορυφή. Με πάνω από 267.000 πωλήσεις, σύμφωνα με το Nielsen SoundScan, το Blown Away βρέθηκε κατευθείαν στο #1 του γενικού Billboard 200 chart κάνοντάς την έτσι την μόλις δεύτερη καλλιτέχνη στην ιστορία που έχει τρία συνεχόμενα albums κατευθείαν στο #1.

Εκτός από το #1 στα country και γενικά albums charts, το Blown Away βρίσκεται επίσης στο #1 των digital sales, με πάνω από 107.000 downloads, κάνοντας το Blown Away το country album με τις καλύτερες digital πωλήσεις από το 2010.

Το “Good Girl” το πρώτο single του Blown Away, έχει πιστοποιηθεί χρυσό από την RIAA για τις πωλήσεις του των άνω 500.000 digital singles. Το τραγούδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Top10 και σκαρφαλώνει στα country airplay charts.

Από την περίοδο που κυκλοφόρησε το Some Hearts το 2005, η Κάρι έχει πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια άλμπουμ με τα Some Hearts, Carnival Ride του 2007 και Play On του 2009 κάνοντάς την έτσι το American Idol με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική.

Έχει στο ενεργητικό της 14 No.1 singles (έξι από τα οποία έχει γράψει η ίδια) και είναι η πρώτη country καλλιτέχνης στην ιστορία και η μοναδική νικήτρια του American Idol που έχει 10 No.1 singles από τα δύο πρώτα της albums. Η Underwood είναι η καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα CMT Music Awards, έχοντας πέντε. Έχει κερδίσει 5 βραβεία Grammy, 2 Academy of Country Music Entertainer of the Year, 3 Country Music Association και ACM Female Vocalist και περήφανο μέλος του Grand Ole Opry.