Υπέρ των γκέι γάμων ο Τζέι Ζ!

16.05.2012
Ως θερμός υποστηριχτής του Μπάρακ Ομπάμα, ο 41χρονος ράπερ συμφώνησε με τις δηλώεις του Προέδρου περι νομιμοποίησης των ομοφυλοφιλικών γάμων.

Είναι ίσως ο πλουσιότερος ράπερ αυτή τη στιγμή, τα άλμπουμ του πουλάνε χωρίς έλεος, ακόμα κι αν εγκαταλείψει τη μουσική δεν θα έχει οικονομικό πρόβλημα μέχρι η κόρη του να κάνει δικά της παιδιά και η γυναίκα του ψηφίστηκε πρόσφατα ως η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο.

Ο Τζέι Ζ (Jay Z) εκτός από τις προσπάθειες που έχει ξεκινήσει μαζί με τη Μπιγιονσέ (Beyonce) για να βάλει την Ριάνα (Rihanna) στον σωστό δρόμο, έχει πιο στενές σχέσεις με τον Πρόεδρο της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα (Barack Obama) κι έχει δηλώσει δημόσια πως είναι υποστηριχτής του.

Μετά από τις δηλώσεις του Ομπάμα πως η απαγόρευση των γκέι γάμων πηγαίνουν τη χώρα πίσω και σκέφτεται να τους νομιμοποιήσει, ο Τζέι Ζ έδωσε συνέντευξη στο CNN σχολιάζοντας πως «Ό,τι κάνει ο κόσμος στα σπίτια του είναι δική του δουλειά. Έχεις το δικαίωμα να αγαπάς όποιον θες. Δεν είναι διαφορετικό απ τις διακρίσεις εναντίον των μαύρων.».

Επίσης όταν ρώτησαν τον 41χρονο χιπ χόπερ αν πιστεύει πως μ αυτή την απόφαση του ο Πρόεδρος θα χάσει ψήφους απάντησε ότι δεν είναι θέμα ψήφων αλλά ανθρώπων και ανεξάρτητα από τις συνέπειες της απόφασης του είναι το σωστό που πρέπει να κάνει από θέμα ανθρωπιάς. Επιπλέον εκτός απ αυτά, ο Τζει Ζ είπε στο Rolling Stone πως θέλει πολύ ο Ομπάμα να παίξει στο μουσικό φεστιβάλ Buqweiser made in America όπου θα παίξει κι εκείνος με τον Αλ Γκριν (Al Green) το Σεπτέμβριο αν και αμφιβάλει πως θα δεχτεί.

K.Π