Η Τζένιφερ Λόπεζ η πιο ισχυρή σταρ στον κόσμο!

18.05.2012
Η 42χρονη περφόρμερ πήρε την πρώτη θέση στην καθιερωμένη λίστα τους Forbes.

Είναι ίσως η πιο σκληρά εργαζόμενη σταρ αυτή τη στιγμή στη σόουμπιζ, είναι η αγαπημένη Λατίνα της Αμερικής και κατάφερε μέσα σ ένα χρόνο να μιλάνε όλοι γι’αυτήν. Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) δεν έκανε απλά άνοδο στη λίστα του Forbes με τους πιο ισχυρούς καλλιτέχνες στον πλανήτη αλλά διακτινίστηκε από τη 50η θέση που ήταν πέρσι στην πρώτη με έσοδα 52 εκατομμύρια δολάρια.

Κάπως έτσι, κοιτάει από ψηλά την Όπρα Γουίνφρει (Oprah Whinfrey), τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber), τη Ριάνα (Rihanna) και τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) που συμπληρώνουν την πεντάδα και τους αφήνει ν απορούν πως τα κατάφερε να τους ξεπεράσει τόσο εύκολα.

Σε περίπτωση που γουστάρεις αριθμολογίες ξεικνάμε. Μέσα στο 2011 υπήρξαν 23.000 αναφορές για εκείνη στα μίντια –μην ξεχνάς ότι χώρισε επίσης με τον πρώην άντρα της Μαρκ Άντονι (Mark Anthony) – ήταν σε 46 εξώφυλλα περνώντας από τους φακούς των μεγαλύτερων φωτογράφων, 25 εκατομμύρια άνθρωποι την είχαν στο σαλόνι τους κάθε εβδομάδα βλέποντας την ως κριτή στο American Idol, το βίντεο κλιπ της για το κομμάτι της On the floor που έγινε πολυπλατινένιο, έκλεισε τη χρονιά με 530 εκατομμύρια επισκέπτες.

Έχουμε κι άλλα. Η 42χρονη μητέρα δύο δίδυμων παιδιών, έκατσε στο νούμερο ένα των ομορφότερων γυναικών για το People, ήταν το πρόσωπο της εταιρίας TOUS, ψηφίστηκε ως Glamour woman of the year, έγινε το μεγαλύτερο σύμβολο του σεξ και πιο επιθυμητό M.I.L.F παγκοσμίως, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ ("Love”) μετά από τέσσερα χρόνια σε μία από τις σημαντικότερες δισκογραφικές εταιρίες την Island / Def Jam που πούλησε σαν μανιακό.

Οι live εμφανίσεις της δημιούργησαν παροξυσμό και κάτω από τις σκηνές και μπροστά από τις μικρές οθόνες, η καινούρια της ταινία What to expect when you're expecting με συμπρωταγωνίστρια την Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) θα βγει προσεχώς, τα κουτσομπολιά για την προσωπική της ζωή, το διαζύγιο της και τον νυν σύντροφο της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) ήταν άπειρα και τώρα μπορείς να σκεφτείς πόσες φόρες είπες τα όνομα της μέσα στη χρονιά…

Κ.Π