Ξέσπασε σε κλάματα η Αντέλ!

18.05.2012
Στα φετινά βραβεία Ivor Novello η Αντέλ δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μετά από τα όσα είπε για εκείνη η Άνι Λένοξ.

Είναι πλέον λίγο απίθανο να γίνουν βραβεία και να μην είναι μέσα στους υποψήφιους και η Αντέλ (Adele) και μάλλον είναι η μοναδική που δε θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε ν’ ανεβοκατεβαίνει στη σκηνή. Στα φετινά Ivor Novello awards ήταν αδύνατον να κρατήσει το μακιγιάζ της ανέπαφο χωρίς να πέσουν δάκρυα αφού όταν η Άνι Λενοξ (Annie Lennox) φώναξε πως είναι η νικήτρια του βραβείου Songwriter of the year, συγκινήθηκε πάρα πολύ.

Όμως δεν έφταιγε μόνο η ανακοίνωση του ονόματος της και το δεύτερο βραβείο για το Most performed work για το Rolling in the Deep, που προκάλεσε φόρτιση της αλλά και όσα είπε η τραγουδίστρια των Eurhythmic για εκείνη. "Αυτά είναι πραγματικά βραβεία! Ξεπερνάς κάθε μόδα! Είναι πολύ σπάνιο να εμφανίζονται ένα τέτοιο αυθεντικό ταλέντο. Πριν αρκετά χρόνια, παίζαμε στο τηλεοπτικό σόου της Jool’s Holland και όταν σε είδα να τραγουδάς ήταν σαν να ξέσπασε αστραπή. Δεν έχεις ανάγκη τα talent shows και τους διαγωνισμούς. Είμαι τόσο περήφανη για σένα!

Πέρσι όταν οδηγούσα σε κάποιο δρόμο στο Μανχάταν, ήταν κάπου παρκαρισμένο ένα αμάξι γεμάτο έφηβες κοπέλες και τραγουδούσαν όσο πιο δυνατά μπορούσαν το Someone like you… αυτό είναι ένα παράδειγμα για το πότε καταλαβαίνεις πως ένα κομμάτι έχει ταξιδέψει παντού κι έχει επιτυχία. Τα κατάφερες Αντέλ"
είπε στο μικρόφωνο η Λένοξ και συγκίνησε ακόμα κι εμάς. Δες στο βίντεο και τον ευχαριστήριο λόγο της 23χρονης τραγουδίστριας η οποία εννοείται απέδειξε γι άλλη μια φορά πόσο καλό χιούμορ έχει..

Κ.Π