49 τραυματίες εξαιτίας του Μπίμπερ στο Όσλο!

01.06.2012
Ο 18χρονος τραγουδιστής αν γινόταν πολιτικός θα είχε μονίμως μποτιλιάρισμα παντού και οι πιστοί του θα τον άκουγαν σαν υπνωτισμένοι.

Αυτό που συμβαίνει με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) είναι κάτι παρόμοιο μ αυτό που γίνεται με τον δικό μας Σάκη αλλά σε τέτοιο υπέρμετρο βαθμό που σε λίγο δε θα φτάνουν τα ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τις θαυμάστριες που λιποθυμάνε παρατεταγμένες σε ντόμινο η μία μετά την άλλη.

Και για να καταλάβεις τη σοβαρότητα της κατάστασης, στην πρόσφατη συναυλία του στο Όσλο της Νορβηγίας οι φαν του (δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι είναι αυστηρά γυναίκες) κατέκλυσαν τους κατά τ’ αλλα ήσυχους δρόμους της πόλης αναγκάζοντας μέχρι και τον δήμαρχό να αλλάζει διαδρομή και να κρύβεται πίσω από δέντρα για ν αποφύγει την υστερία που επικράτησε για να βγάλουμε φωτογραφίες και απλά να τον ακουμπήσουν. Και μετά να μην πλυθούν για μέρες ολόκληρες.

Το πανδαιμόνιο συνεχίστηκε τη συναυλία του καινούριου ποπάδικου πρίγκιπα και πάνω στο χαμό τραυματίστηκαν 49 κοπέλες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς δεν είχαν κάτι σοβαρό. Όμως οι γκρούπις του 18χρονου τραγουδιστή δεν ήταν οι μόνες που χτύπησαν αφού στο επόμενο στη σειρά live του, το οποία αυτή τη φορά ήταν μυστικό και για λίγους θεατές, ο Μπίμπερ μονομάχησε με μία τζαμαρία και κοπάνησε το κεφάλι του πάνω της όταν μπήκε στα παρασκήνια.

Επιπλέον εκτός από τον χαμό που έγινε στο αεροδρόμιο κι έξω από το ξενοδοχείο του, υπήρξε κι ένα επεισόδιο με ένα κορίτσι που προσπάθησε με μεγάλη επιμονή να τον πλησιάσει και να τον αγκαλιάσει και οι σωματοφύλακες την απομάκρυναν.

«Απλά χτύπησα το κεφάλι μου και χρειάστηκα λίγο νερό. Όλα καλά». «Είμαι Καναδός. Είμαστε σκληροί εμείς. Lol. Απλά θα πρέπει να ξεκουραστώ και να επιστρέψω σ εσάς αύριο…ευχαριστώ. Το σόου πρέπει να συνεχιστεί και σας αγαπώ όλους.» Αυτά είναι κάποια από τα στάτους του που πόσταρε στο twitter o ζαλισμένος Τζάστιν και συνέχισε να γράφει αυτοσαρκαστικά σχόλια για το ατύχημα του αποκαλύπτοντας επίσης ότι θα επιστρέψει στη γαλλική πρωτεύουσα με τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West).

K.Π