Η Κάιλι Μινόγκ κρεμάει... το σορτσάκι της

01.06.2012
Η αυστραλέζα τραγουδίστρια δηλώνει ότι τo δημοφιλές εσώρουχo-σορτσάκι της θα μπορούσε να στολίσει ένα καφέ-μπαρ αφιερωμένο στην καριέρα της.

Η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) είναι στη δισκογραφία για πάνω από 20 χρόνια και μερικές φορές αναρωτιέται πώς θα ήταν αν σταματούσε να τραγουδάει. Έχει πολλές φορές δηλώσει ότι πάντα της άρεσε το Dollywood, ένα θεματικό πάρκο για την καριέρα της Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) και είπε ότι θα ήθελε κάτι παρόμοιο και για εκείνη.

Θα το ονομάσουμε Kyliewood! είπε όλο ενθουσιασμό μιλώντας για την ιδέα της με τον μανατζέρ της και τον βοηθό της.. Ή απλά θα κάνουμε μια καφετέρια, την The Kylie Café. Θα λέμε ιστορίες για τις παλιές καλές μέρες... Τα κοκτέηλ θα έχουν ονόματα από τα τραγούδια μου..'Ποιο θα θέλατε κύριε? Το Showgirl? Το Spinning Around?’” είπε γελώντας στο βρετανικό Glamour.

"Και θα έχουμε πολύ σέξι σερβιτόρους! Και εκείνο το γνωστό χρυσό εσώρουχο-σορτσάκι θα ήταν κρεμασμένο κάπου όμορφα να φαίνεται!”

Πρόκειται για το ρούχο που φορούσε στην προώθηση του 2000 για το Spinning Around..

Σήμερα στα 42 της δεν εχει σκοπό να ρίξει τους τόνους. Προσπαθεί να μη σκέφτεται πολύ μπροστά και να μην κάνει σχέδια... Τα πράγματα μετά την ασθένεια της και την ανάρρωσή της, είναι πολύ διαφορετικά πια -έχει δηλώσει κατ επανάληψη- και είναι ανώφελο να κάνεις σχέδια για το μακρινό μέλλον..

Ε.Σ.