Στο νοσοκομείο η Pink

01.06.2012
Η 32χρονη ποπ περφόρεμρ πέρασε μια βόλτα όχι και τόσο ευχάριστη από το νοσκομείο λόγω ενόχλησης στο στομάχι της.

Είναι συνηθισμένη στο νοσοκομειακό περιβάλλον λόγω της μητέρας της που είναι νοσοκόμα και από μικρή έχει οικείες της αποστειρωμένες μυρωδιές και χειρουργικές ρόμπες. Η χαζομαμά της μικρής Γουίλοου Σέιζ (Willow Sage), Pink κάθισε στο κρεβάτι του πόνου ενός νοσοκομείου λόγω γαστρεντερίτιδας κι έμεινε αναγκαστικά μέσα με ορό στο χέρι της και στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς.

Η 32χρονη τραγουδίστρια πόσταρε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στο twitter προφίλ της στην οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο και χαμογελάει σχολιάζοντας ανάμεσα σε άλλα από κάτω πως η γαστρεντερίτιδα είναι χάλια αλλά η μορφίνη όχι.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Όχι δε δίνουν μορφίνη για τη γρίπη. Μάλλον έχω έλκη ξανά. Γιατί νοιάζομαι πάρα πολύ. Είναι χάρισμα.» πρόσθεσε και το καινούριο της ιατρικό update λέει πως ανάρρωσε πλέον και είναι έτοιμη να γυρίσει σπίτι. Όσο για την επιστροφή της στα στούντιο και στις συναυλίες, θα γίνει σύντομα μιας κι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες γραψίματος και ηχογραφήσεων καινούριου υλικού που θα είναι η συνέχεια του τελευταίου της δίσκου. Περαστικά!

Κ.Π