Σοβαρή η κατάσταση της υγείας της Σέριλ Κρόου

06.06.2012
Η 50χρονη τραγουδίστρια ανακάλυψε πως πάσχει από όγκο στον εγκέφαλο αλλά οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί.

Το 2006 η διάγνωση έδειξε πως η Σέριλ Κρόου (Sheryl Crow) έπασχε από καρκίνο στο στήθος, άρχισε να κάνει χημειοθεραπείες για εφτά εβδομάδες κι ευτυχώς ανάρρωσε γρήγορα γιατί το πρόλαβε στο αρχικό στάδιο. Ήταν λίγο καιρό αφότου είχε χωρίσει από τον διάσημο ποδηλάτη κι αρραβωνιαστικό της Λανς Άρμοστρονγκ (Lans Armstrong) και πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο όπου έπρεπε να μην χάσει την ψυχραιμία της και όπως λέει τη βοήθησε να καταλάβει ποια είναι τι αξίζει πραγματικά στη ζωή.

Τώρα έξι χρόνια μετά , ύστερα από ανησυχίες που είχε για την κακή μνήμη της εδικά μετά τη συναυλία τη στη Φλόριντα όπου ξέχασε τους στίχους του κομματιού της Soak up the sun, ανακάλυψε πως έχει όγκο στον εγκέφαλο.

«Είμαι 50 χρόνων τι να πω; Το μυαλό μου έχει γίνει χάλια!» δήλωσε αστειευόμενη η Κρόου όταν έμαθε για την κατάσταση της υγείας της και το αντιμετωπίζει πολύ θετικά. Η τραγουδίστρια της κάουντρι είπε στη Las Vegas review –journal πως το Νοέμβριο έκανε μαγνητική εξέταση και βγήκε το ιατρικό πόρισμα αλλά την καθησύχασαν πως δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί είναι μόλις έχει αρχίσει να δημιουργείται και δεν έχει μεγαλώσει οπότε μπορεί ν αποφύγει δυσάρεστες εξελίξεις.

Είναι μητέρα δύο παιδιών τα οποία υπεραγαπάει και είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάθε πρωί και το τελευταίο πριν κοιμηθεί και όλες τις οι αποφάσεις εξαρτώνται απ’αυτά όπως λέει χαρακτηριστικά. Όσο για τους στίχους σε live εμφανίσεις, η Σέριλ έχει κάτι σαν μια μικρή παράδοση στο να ξεχνάει τα τραγούδια της στις συναυλίες αφού παλιότερα δε μπορούσε να θυμηθεί με τίποτα το A change would do you good. «Όχι μόνο δε μπορούσα να θυμηθώ τις πρώτες γραμμές αλλά κανένα από τα ρεφρέν κι άρχισα να γελάω δυνατά!" ανέφερε και είναι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά και πάλι.K

Κ.Π