Ο Κάνιε πλακώθηκε με θαυμαστή!

06.06.2012
Στη συναυλία του με τον Τζέι Ζ στο Παρίσι δε μπόρεσε να συγκρατήσει να νεύρα του όαν κάποιος από το κοινό τον σημάδευε επανηλειμμένα με ένα λέιζερ.

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) δεν είναι κι ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος στον κόσμο αν θυμηθείς και το περιβόητο περιστατικό με την Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) στα βραβεία MTV όπου ανέβηκε στη σκηνή και φώναζε πως άξιζε να κερδίσει η Μπιγιονσέ (Byeonce) αντί για εκείνη και φυσικά τον κορόδευαν οι πάντες για μεγάλο διάστημα.

Επίσης έχει μόνιμη κόντρα με τις ακαδημίες βραβείων γιατί δεν αναγνωρίζουν τους δίσκους του όπως τους αρμόζει και με δημοσιογράφους από τότε που έγραψαν αρνητικά σχόλια για τις δημιουργίες του ως σχεδιαστής μόδας και στην παρουσίαση της δεύτερης κολεξιόν του δεν κάλεσε κανέναν.

Στη συναυλία του με τον Τζει Ζ (Jay Z) στο Παρίσι στα πλαίσια της περιοδείας τους Watch the throne, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του όταν τη στιγμή που τραγουδούσε το Flashing Lights, κάποιος από το κοινό τον σημάδευε συνέχεια μ ένα πράσινο λέιζερ.

Όπως θα δεις και στο βίντεο, ο 32χρονος ράπερ σταμάτησε το live δύο φορές κι άρχισε να του φωνάζει κα να τον βρίζει με τις γνωστές f words, (Chill the f@ck out) το κοινό γιούχαρε πολύ ώρα τον ενοχλητικό τύπο και ο Κάνιε τον απείλησε πως αν συνεχίζει να το κάνει θα τον πετάξουν έξω από το στάδιο. Σύμφωνα με μαρτυρίς θαυμαστών , εκείνος σταμάτησε και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά χωρίς απώλειες ευτυχώς.

Κ.Π