Η Κάρι Αντεργουντ παραμένει στο Νο.1

07.06.2012
Το Blown Away έγινε το πρώτο album από το 2010 που βρίσκεται στο #1 του Billboard Top Country Albums Chart για 4 εβδομάδες

Το τέταρτο album της Κάρι Αντεργουντ (Carrie Underwood), Blown Away, παραμένει στο #1 του Top Country Albums Chart για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα. Το Blown Away γίνεται το πρώτο album από το 2010 που κάνει ντεμπούτο στο Νο.1 και μένει στην κορυφή του Top Country Albums chart του Billboard για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες.

Από τότε που κυκλοφόρησε το Blown Away πραγματοποίησε ιστορία καθώς καρφώθηκε στο #1 του Billboard Top Country Albums Chart κάνοντάς την έτσι μόλις την δεύτερη country καλλιτέχνη στην ιστορία του chart που έχει το κάθε album της κατευθείαν στην κορυφή. Το Blown Away βρέθηκε κατευθείαν στο #1 του γενικού Billboard 200 chart κάνοντάς την έτσι την μόλις δεύτερη καλλιτέχνη στην ιστορία που έχει τρία συνεχόμενα albums κατευθείαν στο #1. Το Blown Away έγινε το best-selling digital album debut της country από το 2010.

Η Αντεργουντ εμφανίστηκε στα 2012 CMT Music Awards ζωντανά από το Nashville, την Τετάρτη 6 Ιουνίου. Είναι η τραγουδίστρια με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά CMT Music, συγκεκριμένα έχει πέντε. Το video της “Good Girl” είναι υποψήφιο ως “Video of the Year” και “Female Video of the Year”. Η εμφάνιση της Carrie με τον Steven Tyler στο “Just A Dream/Dream On” στο Crossroads του CMT είναι υποψήφιο ως “CMT Performance of the Year”. Το video του “Remind Me” της Carrie με τον Brad Paisley είναι υποψήφιο ως “Video of the Year” και “Collaborative Video of the Year”.

Είναι επίσης υποψήφια στην κατηγορία “Choice Female Country Artist” στα φετινά Teen Choice Awards τα οποία θα γίνουν την Κυριακή 22 Ιουλίου. Οι fans των ηλικιών από 13-19 μπορούν να ψηφίσουν μια φορά σε κάθε κατηγορία www.teenchoiceawards.com.

Από την περίοδο που κυκλοφόρησε το Some Hearts το 2005, έχει πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια albums με τα Some Hearts, Carnival Ride του 2007 και Play On του 2009 κάνοντάς την έτσι το American Idol με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική. Έχει στο ενεργητικό της 14 No.1 singles (έξι από τα οποία έχει γράψει η ίδια) και είναι η πρώτη country καλλιτέχνης στην ιστορία και η μοναδική νικήτρια του American Idol που έχει 10 No.1 singles από τα δύο πρώτα της albums. Η Underwood είναι η καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα CMT Music Awards, έχοντας πέντε. Έχει κερδίσει 5 βραβεία Grammy, 2 Academy of Country Music Entertainer of the Year, 3 Country Music Association και ACM Female Vocalist και περήφανο μέλος του Grand Ole Opry.

Ακολουθήστε την στο twitter @carrieunderwood

www.carrieunderwoodofficial.com

www.carrieunderwood.fm