Θ' αναστήσουν τον Έλβις

07.06.2012
O Τουπακ έδωσε ιδέες για την ανάσταση κι άλλων διάσημων καλλιτεχνών που έχουν πεθάνει...

Μετά το ολόγραμμα του Τουπακ Σακούρ (Tupac Shakur ) στο Coachella , η Digital Domain Media Group η οποία είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του , πήγε στη dark side κι άρχισε να βλέπει παντού δολάρια με τις ιδέες που τους έρχονταν για πιθανές εμφανίσεις καλλιτεχνών στη σκηνή με τον ίδιο τρόπο. Το πρόβλημα είναι πως δεν πρόκειται ν’ αφήσουν κανέναν μουσικό και περφόρμερ που δεν βρίσκεται στη ζωή χωρίς να τον αναστήσουν μέσω της τεχνολογίας και είναι κάπως τρομαχτικό πέρα από το εντυπωσιακό της υπόθεσης.

Οι κύριοι που έχουν αναλάβει τα συγκεκριμένα πρότζεκτς είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν τα εφέ στις ταινίες "Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον", Tron: Legacy και X-Men: First Class συνεργάζονται με την Core Media, γνωστή και ως CKx και την Elvis Presley Enterprises για να ζωντανέψουν έναν από τα μεγαλύτερα είδωλα της μουσικής ιστορίας.

Ανακοίνωσαν πως θα ζωντανέψουν τον Βασιλιά Έλβις Πρίσλει (Elvis Presley ) σε μια σειρά από σόου αφιερωμένα στον μεγάλο τραγουδιστή κι επίσης θα εμφανιστεί σε ταινία, και στην τηλεόραση και σύντομα θ ανακοινώσουν λεπτομέρειες για το που θα τον δούμε.

« Οι φανατικοί θαυμαστές του θα εντυπωσιαστούν και οι νέοι ακροατές θα ανακαλύψουν μία ηλεκτρισμένη εμπειρία όταν δουν μπροστά τους τον Έλβις. Το υψηλό επίπεδο της ποιότητας που παρουσιάζουν οι εταιρίες Core Media Group και Digital Domain μας δίνει μεγάλη αισιοδοξία πως αυτά τα πρότζεκτς θα βοηθήσει να διαδοθεί η πλούσια κληρονομιά του Έλβις σ’ όλο τον κόσμο." αναφέρει ο Τζακ Σόντεν (Jack Soden) Πρόεδρος και CEO του Elvis Presley Enterprises.

Κ.Π