Σέριλ Κόουλ: Δεν τραγουδάω playback!

07.06.2012
Η 28χρονη τραγουδίστρια παίρνει ως κοπλιμέντο το γεγονός ότι πολλοι νομίζουν πως τραγουδάει τόσο καλά σαν ν ακούγεται από το cd.

Μετά την εμφάνιση της στο The Voice όπου ερμήνευσε πρώτη φορά το σινγκλ της Call my name, κυκλοφορούν διάφορα αρνητικά σχόλια για την ερμηνεία της πως δεν τραγούδησε ποτέ ζωντανά, όλη η live εμφάνιση της ήταν playback κι εκείνη απλά ανοιγόκλεινε στο στόμα της.

Η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) τραγούδησε επίσης και στην τιμητική συναυλία Jubilee για την Βασίλισσα Ελισάβετ και είδε πάλι να μη λένε τα καλύτερα αφού δεν έπεισε πολύ κόσμο με τη χλιαρή περφόρμανς της μαζί με τον Γκάρι Μπάρλοου (Gary Barlow) . Όμως η 28χρονη τραγουδίστρια απάντησε σε όλους αυτούς που μιλάνε για τις ερμηνείες της σε μία συνέντευξη της στο BBC λέγοντας: "Αν πιστεύετε ότι τα live φωνητικά μου ακούγονται τόσο καλά που είναι σαν playback τότε είμαι χαρούμενη. Το παίρνω σαν κομπλιμέντο."

Εκτός απ αυτό η Κόουλ αποκάλυψε και τη σχέση της με το φαί όταν ηχογραφούσε τον καινούριο της δίσκου A Million Lights και το μενού στο στούντιο είχε από μπισκότα Oreo μέχρι μπέργκερ και παγωμένα γιαούρτια. "Τραγουδούσα το πρωί και όλα ήταν μια χαρά. Μετά το μπέργκερ πήγαινα να ηχογραφήσω και η φωνή (μιμείται τη μπάσα φωνή του Batman) έβγαινε από κει κάτω. Πρέπει να χρησιμοποιείς το στομάχι σου όταν τραγουδάς." είπε για τη γαστρονομική σύνδεση μουσικής και φαγητού.

Όσο για την συνεργασία της με τον Wil.i.am με τον οποίο λέγεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά και τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους παραγωγούς αλλά και καλό της φίλο, αναφέρει ότι ήταν μία λίγο τρομαχτική εμπειρία γιατί είχε συνηθίσει με τις Girls Aloud να είναι περιτριγυρισμένη από γυναίκες όταν έγραφαν κομμάτια. Οι δυο τους βρέθηκαν και στο Voice και στο Jubilee και βλέπονταςτις αντιδράσεις του κόσμου όταν εκείνος ήταν στη σκηνή, πιστεύει ότι είναι σαν να τον έχει ερωτευτεί ο κόσμος.

K.Π