H Μαντόνα τα πέταξε στην Κωνσταντινούπολη

11.06.2012
Η 53χρονη τραγουδίστρια δεν σταματάει να δίνει αφορμές για να μιλάνε όλοι για εκείνη.

Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που η Μαντόνα (Madonna) είχε κυκλοφορήσει το Bedtime Stories με το Human Nature και συνεχίζει ακόμα να προκαλεί υστερίες στο κοινό. Αυτή τη φορά βέβαια ο τρόπος που διάλεξε για να προκαλέσει ήταν εντελώς λάθος, το μέρος ακατάλληλο και δυστυχώς στο τέλος θα κάνει τον κόσμο να συμφωνεί με τη μηνύτρια της Μαρίν Λε Πεν (Marine Le Pen) για εκείνο το περιστατικό που δήλωσε πως είναι μια μεγάλη γυναίκα που κάνει ακραία πράγματα για ν ασχολούνται μαζί της και της ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ πρόστιμο .

Στη συναυλία της στην Κωνσταντινούπολη, η 53χρονη μαμά της Λούρδης (Lourdes) και του Ρόκο (Rocco) προς το τέλος του παραπάνω τραγουδιού, έδειξε στο κοινό την δεξιά της ρώγα και άρχισε να ξεκουμπώνει το φερμουάρ του παντελονιού της γυρνώντας πλάτη στον κόσμο κι έχοντας ένα μεγάλο ψεύτικο τατουάζ No Fear.

Ακόμα κι αν δεν ήξερες πως οι πωλήσεις του άλμπουμ της MDNA δεν πάνε καλά, μετά τα δύο τελευταία περιστατικά αλλά κι όλα όσα έχει κάνει τελευταία σε δημόσιες εμφανίσεις της και στις πρόβες, είσαι σίγουρος πως είναι μάλλον είναι το πιο αποτυχημένο της καριέρας της. Αλλά όπως και να το κάνεις bad publicity is a good publicity. Δες το επίμαχο βίντεο από τη συναυλία στην Κωνσταντινούπολη και βγάλε συμπεράσματα…

Κ.Π