Κάνιε: Κιμ γίνε μάνα των παιδιών μου!

12.06.2012
Τα πράγματα έχουν γίνει σοβαρά στη σχέση του 35χρονου χιπ χόπερ και του κοριτσιού που τον συνοδεύει παντού το τελευταίο διάστημα.

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά που συμβαίνουν μεταξύ τους είναι τρικ για να έχουν ακόμα πιο πολλούς φακούς και κάμερες πάνω τους όλη μέρα κάθε μέρα αλλά ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) ζουν έναν έρωτα μεγάλο κι εσύ μιλάς για πράγματα μικρά. Στο τελευταίο update, ο 35χρονος ράπερ, δήλωσε πως θέλει την Κιμ για μητέρα των παιδιών του και δε μπορεί να περιμένει να ζήσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους κι όλα αυτά τα ρομαντικά.

"Ο Κάνιε λέει πως η κοπέλα του θα δείχνει πανέμορφη όταν μείνει έγκυος. Ξέρει πως ήταν γραφτό να είναι μαζί και έχει ενθουσιαστεί στην ιδέα να κάνουν οικογένεια μαζί" ανέφερε ένας φίλος του στο Us Weekly ενώ η γκουρού των ριάλιτι και σύντροφος του η οποία έχει ακόμα εκκρεμότητες με το διαζύγιο της από τον μπασκεμπολίστα Κρις Χάμφρις (Kris Humphries) είναι πολύ ερωτευμένη με τον κουμπάρο του Τζέι Ζ (Jay Z).

Επίσης, όπως είχαμε πει δεν αφήνει καμία γυναίκα να τον πλησιάσει ακόμα κι αν τη λένε Ριάνα, του έκανε δώρο μία ταπεινή Λαμποργκίνι 750.000 δολαρίων για τα γενέθλια του και του έκανε επίσκεψη έκπληξη στη συναυλία του στα πλαίσια της Watch the throne περιοδείας στην Ιρλανδία.

Κ.Π