Η Γκάγκα θα περικυκλωθεί από...κατσαρίδες!

13.06.2012
Η καινούρια ιδέα της 24χρονης περφόρμερ σχετίζεται με τα πιο μισητά ίσως τέρατα που θα μείνουν στη γη ακόμα κι όταν καταστραφούμε όλοι.

Δεν ξέρουμε αν φταίει η διάσειση που έπαθε στη συναυλία της στο Όκλαντ την προηγούμενη βδομάδα ή η μπουνιά που της έριξε κατά λάθος ο χορευτής της στην εμφάνιση της στη Ζέα Ζηλανδία αλλά η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) έχει μια καινούρια ιδέα που θ’ αρέσει μόνο στον Wall E και σ όσους συμπαθούν τα ζωύφια που οι περισσότεροι σιχαινόμαστε.

Μετά το φόρεμα από κρέατα, το τεράστιο αυγό των περσινών Grammy, τον μεγάλο αστακό στο κεφάλι και όλες τις εξωπραγματικές εμφανίσεις της 24χρονης τραγουδίστριας, το καινούριο αξεσουάρ είναι ένα καπέλο από…ζωντανές κατσαρίδες. Η Γκάγκα πήρε υπόψη της την επιστημονική έρευνα που έγινε κι έδειξε πως οι κατσαρίδες αντιδρούν περισσότερο όταν ακούν τη δική της μουσική παρά άλλων μουσικών όπως οι Weezer και Avenged Sevenfold και τα ονόμασε "My real life monsters".

"Θέλει να φτιάξει μία βάση καπέλου και να βάλει πάνω ένα κλουβί με πολλές κατσαρίδες να κυκλοφορούν μέσα του και στην κορυφή του κεφαλιού της", ανέφερε ένας συνεργάτης της και όπως κι εσύ απ ότι φανταζόμαστε έχουμε ανατριχιάσει ολόκληρη στην ιδέα να κυκλοφορεί με χιλιάδες τέρατα πάνω της.

Κ.Π