Η Λόπεζ επισκέφτηκε νοσοκομείο για παιδιά

13.06.2012
Η 42χρονη τραγουδίστρια δώρισε ιατρικό εξοπλισμό σε γνωστό νοσοκομείο του Παναμά για παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη από ιατρική βοήθεια.

Τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια, Λατίνα σταρ, μαμά διδύμων παιδιών, παραγωγός, φιλάνθρωπος σε ένα σώμα που αναστατώνει τον ανδροκρατούμενο πληθυσμό εδώ και πολλά χρόνια. Και ειδικά τα τελευταία δύο που έχει πάρει τα πάνω της κι έχει περάσει μπροστά από αμέτρητους φακούς, πλατό, ανέβηκε στα charts κι έχει γίνει η αγαπημένη του κατακίτρινου Τύπου.

Η Τζένιφερ Λοπεζ (Jennifer Lopez) λίγες μέρες πριν ξεκινήσει την καινούρια της περιοδεία Dance Again, επισκέφτηκε ένα νοσοκομείο για παιδιά στον Panama εμφανώς κουρασμένη από τις πρόβες και λίγο ταλαιπωρημένη με λίγο πιο «σοβαρή» εμφάνιση απ ότι την έχεις συνηθίσει.

Ως υπεύθυνη του ιδρύματος Lopez Family Foundation, δώρισε ιατρικό εξοπλισμό για τα παιδιά που έχουν ανάγκη να υποβληθούν σε σημαντικές επεμβάσεις και ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει σε όλους όσους παραβρέθηκαν εκεί.

Συνοδευόταν από την μικρότερη της αδερφή και δημοσιογράφο Λίντα (Lynda) ενώ ήταν εκεί ο υπουργός Υγείας Φράνκλιν Βεργκάρα (Franklin Vergara), η κυρία του Προέδρου Μάρτα Μαρτινέλι (Marta Martinelli) και ο Αλμπέρτο Βίστο (Alberto Visto). Το αγαπημένο της toy boy, Κάσπερ Σπαρτ (Casper Smart) έμεινε πίσω αφού έχει αναλάβει όλες τις χορογραφίες του τουρ της που ξεκινάει την Πέμπτη από τον Παναμά, θα γυρίσει όλη την Αμρική και τον Νεέμβριο θα προσγειωθεί στην Ευρώπη.

Κ.Π