Έτοιμο το κλιπ του 'Ασερ για το Scream!

13.06.2012
Το video για το νέο hit single κυκλοφορεί σε σκηνοθεσία της ομάδας BB GUN !

Το video για το νέο hit single και υποψήφιο hit του καλοκαιριού “Scream” είναι τώρα on air και μπορείτε να το δείτε με ένα κλικ εδώ!

Το σκηνοθέτησε η ομάδα BB GUN (Maxim Bohichik and Alex Bergman) και χρησιμοποίησε οπτικό υλικό από το Fuerza Bruta της Νέας Υόρκης. Το video του “SCREAM” παρουσιάζει hot και sexy χορευτικές κινήσεις του Ασερ (Usher)! Το “SCREAM” είναι υποψήφιο ως το “τραγούδι του καλοκαιριού” σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Το “Scream” ήταν το #1 most added στο Rhythm και Top 40 Radio με την πρώτη εβδομάδα διανομής του στα ραδιόφωνα και βρίσκεται στο Top10 του iTunes. To “SCREAM” είναι το δεύτερο single από το έβδομο studio album του Ασερ με τίτλο LOOKING 4 MYSELF, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από την RCA Records.

Στο LOOKING 4 MYSELF, ο καλλιτέχνης δούλεψε με top παραγωγούς όπως τους Σαλάμ Ρεμι, Τζιμ Τζόνσιν και Μαξ Μάρτιν. Το πρώτο single “Climax” κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και ήταν το 12ο No1 single του, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τα νούμερο ένα του στο R&B/Hip-Hop Songs. Είναι ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα #1 σύμφωνα με το Billboard και από την περίοδο της Nielsen Music (από τον Δεκέμβριο του 1992).

Εκτός του “SCREAM” ο Ασερ αποκάλυψε άλλο ένα τραγούδι, το “Lemme See” featuring Rick Ross το οποίο ήταν το #1 Most Added στο Urban Radio την πρώτη εβδομάδα αποστολής του στα ραδιόφωνα.

Το LOOKING 4 MYSELF είναι η συνέχεια των δύο πολύ-πλατινένιων συνεργασιών του, του “Without You” με τον Ντέηβιντ Γκέτα (David Guetta) το οποίο έφτασε στο #1 στα Pop charts και το “Promise” με τον Ρομέο Σάντος (Romeo Santos) το οποίο έφτασε στο #1 των Latin charts.

Ο Ασερ έχει ονομαστεί από την RIAA ως ένας καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αμερικάνικη μουσική ιστορία, πουλώντας πάνω από 43 εκατομμύρια albums παγκοσμίως. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, όπως 7 Grammy Awards και πρόσφατα βρέθηκε στο νούμερο ένα των Hot 100 καλλιτεχνών της προηγούμενης δεκαετίας. Το Billboard του έδωσε το όνομα του δεύτερου πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη της δεκαετίας του 2000, με το album του Confessions (2004) να είναι στη κορυφή των solo albums για τη συγκεκριμένη δεκαετία. Ο Ασερ έχει στο ενεργητικό του εννιά τραγούδια στο νούμερο ένα του Hot 100 (σε όλα ως κύριος ερμηνευτής) και δεκαεφτά singles στην πρώτη δεκάδα του Hot 100


http://www.usherworld.com