Ριάνα: Θέλω πίσω τον πωπό μου!

14.06.2012
Η 24χρονη από τα Μπαρμπέιντος, έχει χασει πολύ βάρος τους τελευταίους μήνες και δήλωσε στο Us Weekly ότι θέλει να γυρίσει στον προηγούμενο πιο ζουμερό εαυτό της!

Η Ριάνα (Rihanna) αποκάλυψε ότι δεν είναι ευχαριστημένη με το σώμα της αυτή την περίοδο! Η 24χρονη από τα Μπαρμπέιντος, έχει χασει πολύ βάρος τους τελευταίους μήνες και δήλωσε στο Us Weekly ότι θέλει να γυρίσει στον προηγούμενο πιο ζουμερό εαυτό της!

"Φοράω νούμερο 0 και δεν είμαι καθόλου χαρούμενη με αυτό" τόνισε. "Το παράκανα, προτιμώ τον εαυτό μου πιο.. ζουμερό. Θέλω τον παλιό μου πωπό πίσω"!

Η Ριάνα μίλησε και για το γεγονός της νοσηλείας της μετά το γκαλά του Met Ball τον περασμένο μήνα "Δεν είχα κοιμηθεί καθόλου προηγουμενως. Αυτό είναι σκληρό για το σώμα ".

Οσο για τις κινηματογραφικές της δραστηριότητες μοιράστηκε τα εξής: "Θέλω να κάνω άλλες δύο ταινίες πριν περιοδεύσω του χρόνου. Το πρόγραμμα μου είναι ήδη τρελλό!"

Πρόσφατα μάλιστα ζήτησε συγνώμη απο τους θαυμαστές της που δεν ειναι σε επαφη μαζί τους όπως παλιότερα, εξγηγώντας ότι περνάει καιρό με την οικογένειά της..

"Ξέρω ότι λείπω απο τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αλλά περνάω λιγο χρόνο με τη γιαγιά μου" δήλωσε, "Μου λείπετε".

Ε.Σ.