Καρφωμένος στην κορυφή ο Τζάστιν Μπίμπερ!

14.06.2012
Ο διασημότερος teenager του πλανήτη δεν πρόλαβε να ενηλικιωθεί, και είδε το πρώτο του digital single, “Boyfriend” να «καρφώνεται» στο #1!

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) βλέπει τo Boyfriend στην πρώτη θέση του iTunes σε 32 χώρες, την περιοδεία του σε 49 πόλεις της Αμερικής να γίνεται sold out μέσα σε 60 λεπτά, εκ. fans να περιμένουν με αγωνία το νέο studio album του, BELIEVE, και το αγαπημένο του μουσικό περιοδικό Billboard να του αφιερώνει ένα ακόμη εξώφυλλο –το τρίτο κατά σειρά–, αποκαλώντας τον: THE PRINCE OF POP.

O 18χρονος Καναδός superstar κυριαρχεί εδώ και 2 χρόνια στoν χώρο της pop κουλτούρας και των social media. Με πωλήσεις άνω των 15 εκ. δίσκων διεθνώς, άνω των 43.9 εκ. Facebook fans, άνω των 22 εκ. Twitter followers και άνω των 2.9 δις. YouTube views, ο Μπίμπερ είναι ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης όλων των εποχών στο YouTube, ενώ πρόσφατα, πήρε το 2012 Billboard Music Award for Social Artist of the Year.

Το 13χρόνο τότε παιδί-θαύμα που ανακάλυψε στο διαδίκτυο ο σημερινός του manager, Σκοτ Μπράουν ( Scott “Scooter” Braun), μπήκε στην παγκόσμια μουσική σκηνή ως ο προστατευόμενος του Άσερ, στο μεταξύ όμως μεγάλωσε κάτω από τα βλέμματα όλων μας, και στο BELIEVE, το νέο του album που κυκλοφορεί στις 18 Ιουνίου, ο Μπίμπερ κάνει τη διαφορά!

Με 13 τραγούδια (στην standard έκδοση + 3 επιπλέον στην deluxe) γραμμένα όλα από τον ίδιο, σε συνεργασία με μερικούς από τους μεγαλύτερους hit makers παραγωγούς και συνθέτες παγκοσμίως το BELIEVE μετράει και 4 μεγάλες συμμετοχές: Λουντακρις (Ludacris), Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj), Ντρέικ (Drake) και Μπιγκ Σον ( Big Sean). Το “Boyfriend” – που από τις 3 Μαΐου που παρουσιάστηκε στο MTV- κατέρριψε κάθε ρεκόρ, συγκεντρώνοντας σε 24 ώρες 8 εκ. views στο YouTube, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει τα 74εκ. views!

«Μιλάμε για το ωριμότερο album του Μπίμπερ », συμπληρώνει ο Μάικ Πόσνερ (Mike Posner), ο παραγωγός του “Boyfriend”. Ήδη οι πρώτες κριτικές επέλεξαν τα αμέσως επόμενα τραγούδια του album που θα κυριαρχήσουν το φετινό καλοκαίρι, είναι το “As Long As You Love Me” feat. Big Sean, το “Beauty And A Beef” feat. Nicki Minaj, το “Right Here” feat. Drake, το “Thought Of You” και το “Catching Feelings”, που και ο ίδιος ο Μπίμπερ ξεχωρίζει για τη δύναμη των στίχων του.

Ε.Σ.

TRACKLIST

1. “All Around The World” feat. Ludacris

2. “Boyfriend”

3. “As Long As you Love Me” feat. Big Sean

4. “Catching Feelings”

5. “Take You”

6. “Right Here” feat. Drake

7. “Fall”

8. “Die In Your Arms”

9. “Thought Of You”

10. “Beauty And A Beef” feat. Nicki Minaj

11. “One Love”

12. “Be Alright”

13. “Believe”

14. “Out Of Town Girl”

15. “She Don’t Like The Lights”

16. “Maria”

www.justinbiebermusic.com

JUSTIN BIEBER – BELIEVE

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL MUSIC