Απίστευτο ρεκόρ για την Αντέλ!

14.06.2012
Η 23χρονη Αγγλίδα ε θα φύγει ποτέ από το US album chart. Και το εννοεί!

Ο Τζον Μάγιερ (John Mayer) δεν κατάφερε να την κρατήσει και πολύ εκτός κορυφής όταν της πήρε την πρωτιά του Billboard κι εκείνη κατέβηκε στη δεύτερη θέση και η Αντέλ (Adele) και ο δίσκος της 21, ξαναπήραν το θρόνο της πίσω. Κι όχι μόνο αυτό αλλά έσπασε και το ρεκόρ διαμονής στο US album chart μένοντας για 68η βδομάδα στο top 10 και εικοσιτέσσερις στο νούμερο ένα, κάτι που έχουν πετύχει μέχρι τώρα τα Purple Rain του Prince και το soundtrack του Saturday Night Fever.

Αυτή η δεύτερη ξαφνική άνοδος της οφείλεται και στην επική τηλεοπτική συνέντευξη της στο NBC, είναι περιττό να πεις ότι το δεύτερο άλμπουμ της καριέρας της 23χρονης τραγουδίστριας έχει γίνει πλέον κλασσικό και δεν έχει σταματήσει λεπτό να μετράει κέρδη και ρεκόρ.

Κάτι πολύ εντυπωσιακό είναι πως απ όλες αυτές τις μέρες που έχε ριζώσει στα charts μόνο τις έξι εβδομάδες ήταν εκτός της πρώτης τριάδας κι αν συνεχίσει την πορεία που έχει μέχρι τώρα θα ξεπεράσει τους δίσκους Rumors (Fleetwood Mac), Calypso (Harry Bellafonte) και το sounstrack του South Pacific που έμειναν 31 εβδομάδες ακούνητα από τις συγκεκριμένες λίστες Άστα λα βίστα με αγγλική προφορά.

K.Π