Κρις Μπράουν και Ντρέικ πιάστηκαν στα χέρια για τη Ριάνα!

15.06.2012
Η νυχτερινή ζωή της Νέας Υόρκης έχει αποκτήσει βεντέτες και δύο από τους πιο εμπορικούς ράπερ πιάστηκαν στα χέρια για χάρη της 23χρονης τραγουδίστριας.

Η Ριάνα (Rihanna) η οποία όπως είπαμε εδώ είναι εκτός ελέγχου με τα πάρτυ και το αλκοολ και δεν μπορεί ν ανταπεξέλθει πια στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έλαβε απειλητικό σημείωμα από το μεγάλο αφεντικό Τζέι Ζ (Jay Z) πως αν δεν μπει σε αποτοξίνωση, θα τη διώξει. Σ ένα παράλληλο σύμπαν, ο Ντρέικ (Drake) και ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) οι οποίοι έχουν συνδεθεί μαζί της, έπαιξαν ξύλο για χάρη της στο γνωστό κλαμπ της Νέας Υόρκης, WIP γιατί όπως έχουν αποδείξει δε μπορούν να συγκρατήσουν πολύ εύκολα τα νεύρα τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπράουν έστειλε μία σαμπάνια στο τραπέζι του 25χρονου ράπερ κι ο δεύτερος του την επέστρεψε πίσω με το σημείωμα "Γ***** τον έρωτα της ζωής σου, αποδέξου το." Όπως ήταν αναμενόμενο, ο 23χρονος σταρ της rnb έχασε την ψυχραιμία τους, όρμησε στο Ντρέικ, εκείνος του έριξε γροθιά στο πρόσωπο κι από τους σωματοφύλακες επιτέθηκε στον Μπράουν με μπουκάλι.

Προκλήθηκε πανικός κα το προσωπικό του μαγαζιού για ν’ αποφύγουν τα χειρότερα, τους χώρισαν και αποχώρησαν σιγά σιγά από το χώρο. Ο Μπράουν πόσταρε μία φωτογραφία στο twitter με μια μικρή πληγή στο πρόσωπο που προκλήθηκε τον τσακωμό με λεζάντα “Μπουκάλια; Δε μου κάνουν τίποτα Lol” και λίγη ώρα αργότερα την έσβησε.

K.Π