Οι Metallica συνεργάζονται με το FBI!

15.06.2012
Το μέταλ συγκρότημα βοηθάει για την εξιχνίαση της δολοφονίας μιας θαυμαστριας τους.

Στο FBI δεν έγιναν ξαφνικά μεταλάδες αλλά συνεργάζονται με τους Metallica για μία φρικιαστική υπόθεση δολοφονίας. Το 2009, η φαν της μπάντας Μόργκαν Χάρινγκτον (Morgan Harrington) ήταν στη συναυλία τους στο Charlotttesville κι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς για να την βρουν τρεις μήνες νεκρή σ’ ένα χαντάκι δέκα χιλιόμετρα μακριά από το μέρος που γινόταν η συναυλία.

Σύμφωνα με τoν ιατροδικαστή η 20χρονη κοπέλα βιάστηκε και δολοφονήθηκε, η αστυνομία έχει το σκίτσο του δολοφόνου βασισμένο σε μαρτυρίες και το συγκρότημα δέχτηκε να βοηθήσει το FBI στην αναζήτηση του εγκληματία.

Ο Τζέιμς Χετφιλντ (James Hetfield) ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο καλεί όποιον έχει το παραμικρό στοιχείο που μπορεί να είναι χρήσιμο για την υπόθεση και οι αμοιβές που προφέρονται είναι 100.000 δολάρια από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και 50. 000 από τη μπάντα. Το γκρουπ αντέδρασε αμέσως μόλις έμαθε το περιδτατικό. Ήταν ζήτημα λίγων ημερών να τηλεφωνήσει ο Τζέιμς στον μπαμπά της Μόργκαν λέγοντας πως ως πατέρας είναι συγκλονισμένος» δήλωσε η μητέρα της 20χρονης.

Κ.Π