Τεχνικός των Radiohead σκοτώθηκε σε συναυλία τους στον Καναδά

18.06.2012
Ο άτυχος 33χρονος έχασε τη ζωή του κι άλλοι τρεις τραυματίστηκαν λίγη ώρα πριν αρχίσει η συναυλία της μπάντας στο Downsview Park

Η τελευταία συναυλία των Radiohead στην Βόρεια Αμερική ποριν φύγουν για περιοδεία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στον Καναδά ήταν μοιραία για έναν 33χρονο τεχνικό τους Σκοτ Τζόνσον (Scott Johnsson) ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από την ξαφνική κατάρρευση της σκηνής όταν ετοίμαζαν το χώρο για να βγει το γκρουπ μπροστά στο κοινό.

Άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Downsview Park όπου βρίσκονταν 40.000 άτομα στη sold out συναυλία της μπάντας του Τομ Γιορκ (Thom Yorke), όταν η μεγάλη σκαλωσιά που στήριζε τη σκηνή και ό,τι υπήρχε πάνω έπεσε πάνω τους πριν ξεκινήσει το σόου και παγιδεύτηκαν στα χαλάσματα.

"Ήταν σαν να χτύπησε κάποιος τυφώνας τη σκηνή όταν την έφτιαχναν και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε κάτω!" ανέφερε ένας θεατής , όπως ήταν αναμενόμενο η εμφάνιση τους συγκροτήματος ακυρώθηκε και μέχρι τώρα δεν έχουν ανακοινώσει τι προκάλεσε το ατύχημα. "Έχουμε σοκαριστεί από τον θάνατο τους φίλου και συνεργάτη μας Σκοτ. Ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, πάντα θετικός και αστείος κι ένα άξιο μέλος του συνεργείου μας. Θα μας λείψει πάρα πολύ." ανέφερε ο ντράμερ των Radiohead Φίλιπ Σελγουει (Phillip Shelway) στην επίσημη σελίδα τους.

Κ.Π