To μπούστο της Μαντόνα σε πρώτο πλάνο

19.06.2012
Φοράει σύνολα που οι γυναίκες με τα μισά της χρόνια δε θα τολμούσαν να βάλουν, και όπως φαίνεται δε δείχνει καμία διάθεση να αλλάξει...

Η 53 ετών πλέον Βασίλισα της Ποπ εθεάθη και φωτογραφήθηκε στα γυρίσματα του νέου μουσικού της κλιπ, στη Φλωρεντία της Ιταλίας.
Η Μαντόνα (Madonna) φορούσε ένα δαντελένιο σουτιέν και ένα δερμάτινο μικροσκοπικό σορτσάκι, ενώ ήταν περιτριγυρισμένη από νεαρούς χορευτές.
Δε φαινόταν καθόλου ..ντροπαλή ή διστακτική να κάνει οποιαδήποτε κίνηση ή γκριμάτσα, ενώ εμφανίστηκε στο σετ με μία μεγάλη μπλε ομπρέλα για τον ήλιο.
Ολοκλήρωσε το σύνολο με μαύρο διχτυωτό καλσόν, μία ζώνη με μεγάλη αγκράφα και πολλά αξεσουάρ.
Σε πολλές σκηνές ήταν στο πίσω κάθισμα ενός ανοιχτού αυτοκινήτου, ενώ η μαύρη κορδέλα με τα φουσκωμένα μαλλιά της έδινε ένα 50ς look συνδυασμένο με όλα τα παραπάνω...
Πρόκειται για το βίντεο κλιπ του νέου τους κομματιού Turn Up The Radio, που σκηνοθετείται από τον Tom Munro, ο οποίος γύρισε και το Give It 2 Me.
Ο σύντροφος της ήταν επίσης εκεί και κυκλοφορούσε χωρίς μπλουζάκι...
Η Μαντόνα αυτό τον καιρό πραγματοποιεί την MDNA περιοδεία της ενώ το περασμένο Σάββατο εμφανίστηκε στο Stadio Artemio Franchi της πόλης. Την Τετάρτη θα ειναι στη Βαρκελώνη για την επόμενη συναυλία της.
Ε.Σ.