Επιβεβαιώθηκε ο νέος έρωτας της Κέιτι Πέρι

20.06.2012
"Ειναι αυτό που έψαχνα" δηλώνει ο Ρόμπερτ Ακροϊντ για τη νεαρή τραγουδίστρια!!!

Ο νέος έρωτας της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) φαίνεται ότι επιβεβαίωσε τις φήμες της σχέσης τους. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει συνδεθεί με τον κιθαρίστα των Florence + the Machine, Ρόμπερτ Ακροϊντ (Robert Ackroyd), αλλά τελευταία τα δημοσιεύματα είχαν αραιώσει και όλοι πίστευαν ότι η σχεση δεν προχωρούσε. Πρόσφατα ομως η Κέιτι εθεάθη στο Λονδίνο μαζί του και όπως φαίνεται εκείνος επιβεβαίωσε τη σχέση τους.

Ειναι αυτό που έψαχνα. Αγαπάει το Λονδίνο και έτσι εγω της δείχνω τα κατατόπια” δήλωσε στο περιοδικό Heat.

Αρχικά δεν απάντησε όταν τον ρώτησαν αν είναι όντως ο σύντροφός της, αλλά αναγκάστηκε να το ομολογήσει όταν στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν πρόκειται απλά για μία σχέση που βασίζεται στο σεξ.

Οχι, όχι δεν είναι καθόλου έτσι. Είναι το πρώτο” είπε.

Λέγεται ότι η Κέιτι φαινόταν να περνάει υπέροχα στο Λονδίνο και ειδικά στη συναυλία που έδωσε εκεί, ενώ οι πιο ..ροζ φήμες λένε πως βγήκε μαζί του γιατί ήξερε ότι ο Ράσελ Μπραντ -πρώην σύζυγός της- θα ήταν στο Λονδίνο για να προωθήσει τη νέα του ταινία Rock of Ages.

“Τα πάει καλά με τη σχέση της αλλά ακόμη έχει θέματα με τον πρώην της και είναι δύσκολο να ξαναμπει σε μία σχέση... " δηλώνει πηγή στα βρετανικά μέσα..

Ε.Σ.