Οι Wham ενώνονται ξανά

20.06.2012
"One-off pop extravaganza" για το δίδυμο που γνώρισε δόξες το διάστημα 1982 - 1986 και πλέον έχουν πενηνταρίσει.

Και να είχες ξεχάσει πως υπήρξαν κάποτε στη μουσική, τα Χριστούγεννα σου θυμίζουν για τα καλά πως οι Wham είναι οι αγαπημένοι του Άγιου Βασίλη, των καλικάτζαρων κι όλου του Ροβανιέμι. Δεν το πας ημερολογιακά. Μόνο αν ακούσεις το Last Christmas καταλαβαίνεις πως ήρθαν τα Χριστούγεννα ανεξάρτητα αν το δίδυμο που το συνέθεσε και το τραγούδησε έχει διαλυθεί από το 1986.

Ο Τζορτζ Μάικλ (George Michael) και ο Άντριου Ρίτζλει (Andrew Ridgeley) ο οποίος είχε αποσυρθεί από το μουσικό προσκήνιο αντίθετα με τον Μάικλ , ακολουθούν την παράδοση των reunions που έχει ξεκινήσει τα τελευταία δύο χρόνια με παλιά συγκροτήματα και θα ενωθούν ξανά για έναν επρτασμό που χαρακτηρίζουν ως "one-off pop extravaganza" .

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους τραγουδιού Wham Rap, δεν θα κάνουν περιοδεία ούτε θα βγάλουν νέο υλικό αλλά θα κάνουν μια μεγάλη συναυλία και ένα ακόμα μεγαλύτερο πάρτυ μετά.

“Ο Τζορτζ και ο Άντριου λένε συχνά έχουν αφήσει πίσω τους τις μέρες του Club Tropicana αλλά βλέποντας ότι η επέτειος τους συμπίπτει με την κυκλοφορία του νέου κομματιού του Τζορτζ, White Light, θεώρησαν πως πρέπει να το κάνουν τώρα ή ποτέ. Οι προετοιμασίες είναι ακόμα στ αρχικά στάδια αλλά είναι όλοι πολύ ενθουσιασμένοι.” ανέφερε κάποιος από το κοντινό τους περιβάλλον και περιμένουμε νεότερα.

Κ.Π