Έχει "χτυπήσει" 15 τατουάζ με τη Μάιλι Σάιρους!

20.06.2012
Η 19χρονη τραγουδίστρια έχει αποκτήσει έναν απίστευτα φανατικό θαυμαστή που έχει κάνει χρυσά τα τατουατζίδικα της γειτονιάς.

Έχουμε ξαναδεί φανατικούς θαυμαστές τραγουδιστών που μπορούν να κάνουν μέχρι και το πιο ακραίο πράγμα για το ίνδαλμα τους από το να έχουν απλά μια αφίσα κι ένα αυτόγραφο τους στο δωμάτιο τους. Ο κύριος στη φωτογραφία που είναι περισσότερο stalker παρα φαν έχει προχωρήσει πάρα πολύ το θέμα του φανατισμού και δε θέλουμε να σκεφτόμαστε ούτε γι' αστείο τι θα μπορούσε να γίνει αν συναντούσε τη Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) από κοντά.

Ο Καρλ(Carl), αυτός ο γκριζομάλλης τύπος που κρύβεται πίσω από τον twitter λογαριασμό @MileyCyrusCarl και γράφει τα πάντα γι αυτή, έχει «χτυπήσει» 15 τατουάζ σχετικά με την 19χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό και προσφάτως αρραβωνιαστικιά του Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth), της γνωστής οικογενείας γόηδων. Έχει πάθει μεγάλη εμμονή μαζί της, το σπίτι του είναι γεμάτο αφίσες της και παρακολουθεί όλη την πορεία της από τότε που εκείνη ήταν μωρό.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, υπάρχουν στο σώμα του τ’ όνομα της( 3 φορές!), τίτλοι τραγουδιών της, ένα πορτραίτο της, στίχοι από τα κομμάτια της και είχε γράψει κάποια στιγμή πως το είδωλο του Μάιλι είναι ένα θαύμα. "Σ αγαπώ πάρα πολύ και καμία άλλη δεν είναι πιο όμορφη, πιο ταλαντούχα και σέξι από σένα. Έχω 15 τατουάζ με σένα! Είσαι ένας άγγελος στο Λος Άντζελες." συμπλήρωσε ο Καρλ και αγγίζει τα όρια του τρομαχτικού. Πάλι καλά δεν έχει κάνει ακόμα τατουάζ όπως εκείνη η φαν του (Ντρέικ) Drake).

K.Π