Αντέλ:"Είχα πιει τόσο πολύ που ξέχασα τους στίχους"

20.06.2012
ΤΟ παρελθόν της 24χρονης τραγουδίστριας δεν ήταν και τόσο φωτεινό και υπέφερε από αρκετούς προσωπικούς δαίμονες μέχρι να φτάσει τα έξι Γκράμι και τα ασύλληπτα ρεκόρ.

Η βιογραφία της Αντέλ (Adele) Adele: The Biography με συγγραφέα τον Μαρκ Σαπιρο (Marc Shapiro) είναι λίγο περίεργη υπόθεση αφού αφενός δεν είναι επίσημη και δεν την έχει εγκρίνει κανείς και αφετέρου εκείνος που τη γράφει δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την 24χρονη τραγουδίστρια. Όπως και να χει, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 17 Ιουλίου, θα λέει για την προσωπική ζωή της, το σκοτεινό παρελθόν της και θα φτάνει μέχρι την περιπέτεια της επέμβασης των φωνητικών της χορδών πέρσι.

Ο Σαπιρο μίλησε στο In Touch Weekly και αποκάλυψε κάποια από τα περιεχόμενα του βιβλίου όπως το ότι τη μεγάλωσε η μητέρα της γιατί οι γονείς της χώρισαν όταν η Αντέλ ήταν 3 χρονών, ο μπαμπάς της ήταν αλκοολικός σε τέτοιο βαθμό που κόντεψε να πεθάνει αλλά και για το ότι της άρεσαν αγόρια που της συμπεριφέρονταν άσχημα.

"Μια φορά ερωτεύτηκε έναν bisexual που την απατούσε. Αλλά δεν ήταν η μόνη δυσλειτουργική σχέση της. Η συγκεκριμένη σχέση ήταν τόσο ολέθρια που ήπιε πιο πολύ απ το κανονικό για να ξεπεράσει τον χωρισμό της. Κατά τη διάρκεια της πρώτης της περιοδείας είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού." ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που της είχε πάρει ο ίδιος η Αντέλ είχε παραδεχτεί πως εκείνη την περίοδο σε μία συγκεκριμένη συναυλία είχε μεθύσει τόσο πολύ που δεν θυμόταν τους στίχους των τραγουδιών της και πως ήταν το χειρότερο πράγμα που χει πάθει. Όσο για τη σχέση με τον πατέρα της προσπάθησε πολύ να έρθει κοντά του και να φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ τους αλλά τελικά οι προσπάθειες αποδείχθηκαν μάταιες και δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό.

Κ.Π