Η Τζέσι Τζέι τους έκλεψε το τραγούδι τους!

27.06.2012
Οι Loomis & The Lust ισχυρίζονται ότι το χιττης 24χρονης τραγουδίστριας Domino, είναι ακριβώς το ίδιο με δικό τους κομμάτι και όπως θα διαπιστώσεις δεν έχουν άδικο...

Αυτή την περίοδο φτιάχνει τη λίστα με όσους θέλει να συνεργαστεί στο δεύτερο άλμπουμ της το οποίο θα ξεκινήσει να ετοιμάζει σύντομα και θα ήθελε να έχει μέσα ονόματα όπως Ριανα (Rihanna), Μπιγιονσέ (Beyonce) ,Τάινι Τέμπα (Tinnie Tempah), Eντ Σίραν (Ed Sheeran) και Κέιτι Πέρι (Katy Perry). Οι συνεργασίες πρέπει να γίνουν εντελώς φυσικά ανάλογα με το ποιος θα μπορεί. Ανέφερε η Τζέσι Τζέσι Τζέι( Jessie J) στη Daily Star ενώ βρισκόταν στο Hackney Weekend του Radio 1.

Pρόσθεσε επίσης ότι θα ήθελε να κάνει ντουέτα με τους συνεργάτες της στο The Voice, Τομ Τζόουνς (Tom Jones) , Wil.i.am και Ντάνι Ο Ντονογκ (Danny O’Donogue) τους οποίους έχει σαν μεγάλους αδερφούς αλλά επειδή είναι όλοι σε διαφορετικές χώρες αν συγχρονιστούν τα προγράμματα τους θα ήταν το ιδανικό. Όσο για το ρόλο της στο talent show δεν ξέρει αν θα τον επαναλάβει και του χρόνου παρ όλο το συμβόλαιο των 500 λιρών που της προσφέρουν και θεωρεί πως είναι υπέροχο να τη σέβονται σε τέτοιο βαθμό στα πρώτα στάδια της καριέρας της.

Όμως το θέμα που καίει την 24χρονη τραγουδίστρια αλλά και την δισκογραφική της είναι η μήνυση που ήρθε από το συγκρότημα Loomis & The Lust για τα πνευματικά δικαιώματα του κομματιού της Domino το οποίο είναι πανομοιότυπο με το δικό τους Bright Red Chords. Η μπάντα κυκλοφόρησε το δικό τους τραγούδι το 2009 και δεν τους ζήτησε κανείς την άδεια για να χρησιμοποιήσουν ακριβώς την ίδια μελωδία όπως θα διαπιστώσεις στο βίντεο όσο και να συμπαθείς –όπως κι εμείς- τη Τζέσι Τζέι.

Η μήνυση που έστειλε ο δικηγόρος τους Κρις Αρλιτζ (Chris Arledge) αναφέρεται σ’ εκείνη, στη Universal Music Group , στη Lava Records και στη Universal Republic Records κι έχουν κινήσει ήδη τις διαδικασίες για τα δικαστήρια.

Κ.Π