Η Σέριλ Κόουλ σηκώθηκε κι έφυγε από συνέντευξη

27.06.2012
Δημοδιογραάφοι έκαναν χάλια τα νεύρα της 28χρονης περφόρμερ και την ανάγκασαν να φύγει στα μισά της συνέντευξης.

Είναι η τραγουδίστρια που θέλουν να φιλήσουν οι γυναίκες, η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) της έγραψε κομμάτι για τον καινούριο δίσκο της "A million lights" που τερμάτισε δεύτερο στο UK album charts , έχει πατήσει το νούμερο ένα των UK Singles charts με το Call my name και στην τελευταία της συνέντευξη στο σόου του BBC 3 δεν κράτησε την ψυχραιμία της και στα μισά σηκώθηκε κι έφυγε.

Σύμφωνα με την Mirror, η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) συμμετείχε στο συγκεκριμένο event στο Λονδίνο μαζί με τη Τζέσι Τζέι (Jessie J) και τους Wanted και στη συνέντευξη τύπου κάποιοι δημοσιογράφοι την έφεραν στα όρια της. Άρχισαν να τη ρωτάνε «Γιατί είμαστε εδώ;», εκείνη απάντησε πως βρισκόταν εκεί για να προμοτάρει το καινούριο της σινγκλ Call my name και για να τραγουδήσει κι αυτοί επανέλαβαν την ερώτηση τους άλλη μία φορά λίγο πιο ειρωνικά χωρίς να πάρουν απάντηση για να συνεχίζουν για τρίτη φορά ρωτώντας« «Γιατί είμαστε εδώ στη Γη;».

Τότε έγινε παύση, η 28χρονη τραγουδίστρια τους κοίταξε εμφανώς ενοχλημένη κι έφυγε χωρίς να πει τίποτα αφήνοντας όλους άναυδους. Ύστερα από λίγο αποκαλύφθηκε ότι οι εν λόγω τύποι ήταν από τη χιουμοριστική εκπομπή The Revolution will be televised και ήταν εκεί για να γυρίσουν την καινούρια τους πλάκα. Keep Calm Cheryl.

Κ.Π