To νέο πρότζεκτ της Φλόρενς Γουέλς!

28.06.2012
Η 25χρονη τραγουδίστρια από ένα άλλο καλύτερο παραμυθένιο σύμπαν άφησε για λίγο τους Machine κι ανέβηκε στο dancefloor...

Είναι σε περιοδεία με τους Machine για το πρόμο του καινούριου τους άλμπουμ «Ceremonials», ήταν μέσα στους καλεσμένους του χιπχοπάδικου μεγιστάνα Τζέι Ζ (Jay Z) στο δείπνο και πάρτυ που οργάνωσαν με τη σύζυγο Μπιγιονσέ (Beyonce) στο Λονδίνο και μόλις αποκάλυψε τι κάνει τα βράδια στα στούντιο χωρίς την κανονική της μπάντα.

Η Φλόρενς Γουελς (Florence Welch) μίλησε στο Digital Spy για το καινούριο της dance project το οποίο λέγεται απλά Side Project κι έχει ήδη ηχογραφήσει με όσους εμπλέκονται ένα περίεργο χορευτικό κομμάτι ο ρυθμός του οποίου έχει στοιχεία από εκκλησιαστικές μουσικές, όπως λέει η ίδια, και δεν το χει ακούσει κανείς ακόμα. Δεν είπε περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσουν οι μουσικές του συγκεκριμένου πειράματος της αλλά θα πει περισσότερα σύντομα.

Επίσης ανέφερε κάποια στιγμή για το πόσο θαυμάζει τον Κάλβιν Χάρις( Calvin Harris) που είναι ο πιο εμπορικός dance παραγωγός αυτή τη στιγμή και τον ξέρεις από το We Found Love της Ριάνα (Rihanna) και το Call my name της Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) και ριμίξαρε το Spectrum των Florence and the Machine. "Είμαι τεράστια θαυμάστρια του. Αυτό που θαυμάζω περισσότερο στα κομμάτια του Κάλβιν είναι ο τέλειος συνδυασμός της ευφορίας με τη μελαγχολία. Είναι μία μίξη πιασάρικη και ταυτόχρονα συγκινητική κι αυτό είναι που κάνει ένα ποπ τραγούδι υπέροχο" είπε χαρακτηριστικά και παρ όλο το θαυμασμό της γι' αυτόν ελπίζουμε να μην πέσει άλλη φορά στα "πριόνια του".

Κ.Π