The Vaccines: Ανακοινώνουν όλες τις λεπτομέρειες

28.06.2012
Οι Vaccines ανακοίνωσαν το track listing του επερχόμενου δεύτερου album τους The Vaccines Come Of Age.

Το album αποτελείται από 11 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012. Ηχογραφήθηκε στα ICP Studios στις Βρυξέλλες και στο Distillery στο Bath με παραγωγό τον Ethan Johns.

Το track listing είναι το ακόλουθο:

1. No Hope

2. I Always Knew

3. Teenage Icon

4. All in Vain

5. Ghost Town

6. Aftershave Ocean

7. Weirdo

8. Bad Mod

9. Change Of Heart pt. 2

10. I Wish I Was A Girl

11. Lonely World

Το album θα κυκλοφορήσει επίσης και σε deluxe έκδοση το οποίο θα είναι 2πλο cd με 3 bonus tracks, τα Runaway, Possessive και Misbehaviour. Το δεύτερο CD θα περιέχει ηχογραφήσεις από το πρόσφατο live show τους στο Brighton Centre το οποίο έγινε στις 7 Μαΐου 2012.

Θα κυκλοφορήσουν το πρώτο single από το album, το No Hope, μέσω της Columbia Records την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012. Θα είναι διαθέσιμο σε digital μορφή καθώς και σε limited 7ιντσο, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και τα Blow Your Mind, το οποίο το έγραψε ο Arni και οι demo και live εκδόσεις του No Hope.

Το single έκανε πρεμιέρα ως το ‘Hottest Record in The World’ στο show του Zane Lowe στο BBC Radio1 την Δευτέρα 28 Μαΐου.

Το The Vaccines Come Of Age είναι η συνέχεια του πλατινένιου, υποψήφιου για Brit και βραβευμένο με NME βραβείο πρώτου τους album, What Did You Expect From The Vaccines? το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011.

Οι Vaccines πρόσφατα πραγματοποίησαν μια μικρή sold-out περιοδεία στην Αγγλία, οπού εκεί παρουσίασαν αρκετά νέα τραγούδια από το επερχόμενο album τους, ήταν headliners στην δεύτερη σκηνή του Field Day Festival στο Λονδίνο στις αρχές Ιουνίου και βρέθηκαν στην σκηνή του Isle Of Wight Festival.

Επίσης έχουν ανακοινώσει ότι θα τραγουδήσουν στα T in the Park και Reading /Leeds festivals, ενώ θα είναι και το support act στη συναυλία των Stone Roses στο Heaton Park, Manchester και στα shows των Red Hot Chilli Peppers στην Ευρώπη και σε shows σε Ρωσία, Νότια Κορέα και Ιαπωνία κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.