Ο Κρις Μάρτιν τα 'χασε στη σκηνή... λόγω Ολυμπιακών

01.08.2012
Ο frontman των Coldplay αποσυντονίστηκε σε συναυλία στη Βοστώνη κι έριξε το φταίξιμο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) λίγες μέρες πριν έπαθε μπλακ άουτ και ξέχασε τους στίχους των δύο παλιών επιτυχιών των No Doubt (It’s my life, Underneath it all) στην τηλεοπτική εμφάνιση του συγκροτήματος στο Good Moring America. Τώρα ο επόμενος ομοιοπαθής ξαφνικής απώλειας μνήμης την πιο ακατάλληλη στιγμή είναι ο Κρις Μάρτιν (Chris Martin) σε πρόσφατη συναυλία των Coldplay.

Η χώρα του είναι το επίκεντρο αυτή τη στιγμή λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων και τον έχει επηρεάσει περισσότερο απ’ όσο πρέπει με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συγκεντρωθεί. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε στη συναυλία της μπάντας του στη Βοστώνη όταν ξαφνικά του ήταν αδύνατο να θυμηθεί τι ακριβώς λέει το κομμάτι "Warning Sign", κάτι που είχε ξανασυμβεί τον προηγούμενο μήνα με άλλο τραγούδι που έχει γράψει ο ίδιος.

“Σκεφτόμουν τους Ολυμπιακούς και αποσυντονίστηκα. Δεν ήμουν τόσο συγκεντρωμένος όσο έπρεπε αλλά θα επανέλθω. Θα σταματήσω να σκέφτομαι άλματα επί κοντώ και άλλα παρόμοια πράγματα. Είναι μεγάλη υπόθεση οι Αγώνες και δε μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον επειδή το σκέφτεται συχνά όμως η καλύτερη συναυλία στον κόσμο γίνεται εδώ τώρα. Γ****** τους Ολυμπιακούς. Ας περάσουμε τέλεια στη Βοστώνη!”. είπε ο Μάρτιν στο κοινό όταν επέστρεψε από τα ολυμπιακά ιδεώδη της Ελισάβετ στη σκηνή και το λες κάπως αστείο παραλήρημα...

Κ.Π