Πίτμπουλ με Σακίρα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη!

01.08.2012
Ο παγκόσμιος superstar θα παρουσιάσει το video του “Get It Started” στο οποίο συμμετέχει η λατίνα superstar αυτή την Πέμπτη 2 Αυγούστου!

Η σκηνοθεσία του video ανήκει στον David Russo, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει αρκετά video όπως για τα τεράστια hits του Πιτμπουλ (Pitbull) τα “Give Me Everything”, “Back In Time”, “International Love” μεταξύ άλλων.

Το video θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο VEVO, την μεγαλύτερη πλατφόρμα μουσικής και διασκέδασης του κόσμου, στις 2 Αυγούστου.

Το “Get It Started”, στο οποίο συμμετέχει η Σακίρα (Shakira) είναι η πρώτη κυκλοφορία από το επερχόμενο album Global Warming του Pitbull, την πολύ-αναμενόμενη συνέχεια του Planet Pit, το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές και γνώρισε μεγάλη επιτυχία καθώς πούλησε πάνω από 1,3 εκατομμύρια albums και 18 εκατομμύρια singles.

Το “Get It Started” έρχεται αμέσως μετά από το single “Back In Time” το οποίο ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα και ήταν το τραγούδι της ταινίας Men In Black 3. Ο Πιτμπουλ πρόσφατα ξεκίνησε την Αμερικάνικη περιοδεία του στα πλαίσια της παγκόσμιας Planet Pit Tour και συγκεκριμένα από το Chapter One Pavilion στο Σικάγο στις 26 Ιουλίου.

Περισσότερες ημερομηνίες προστέθηκαν μέχρι τις 12 Αυγούστου στο Bill Graham Civic Center στο San Francisco πριν μεταφέρει το party στην Ιαπωνία και την Αυστραλία αργότερα μέσα στη χρονιά.

www.pitbullmusic.com