Αλίσια Κιζ: Τα VMAs θα είναι τρελλά!!!

01.08.2012
Η εξαιρετική καλλιτέχνιδα δήλωσε ότι η ερμηνεία της στα MTV Video Music Awards για το νέο της κομμάτι θα είναι "φοβερή".

Η Αλίσια Κιζ (Alicia Keys) ανυπομονεί να αποκαλύψει το καινούργιο της κομμάτι και να το μοιραστεί με τον κόσμο, στην τελετή του Σεπτεμβριου, καθώς θέλει να δώσει στους θαυμαστές της μία μικρή γεύση από όλα όσα ετοιμαζει για το νέο της αλμπουμ.

"Είμαι στον κόσμο μου και νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ, θέλω να έχω μια παλαβή, φοβερή, διασκεδαστική στιγμή στα βραβεία. Ειναι τόσο θαυμάσιο να φέρνεις κόσμο στον κόσμο σου και αυτό θέλω να κάνω! Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τα VMAs! Θα είναι τρελλό!"

Η Αλίσια είναι σιγουρη ότι το νέο της κομμάτι θα πάει πάρα πολύ καλά! Το 2007 ντεμπούταρε στα βραβεία την επιτυχία της No One και οπως έδειξε η πορεία, όλα πήγαν περίφημα, οπότε ανυπομονεί να το ξανακάνει!

"Το να ντεμπουτάρεις στα VMAs είναι εξαιρετικό! Το έκανα με το No One, είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη ευκαιρία! Εχει τη σωστή ενέργεια, και το σωστο παλμό! Ο κόσμος είναι ιδανικός, ακούγονται τόσες μουσικές εκείνη τη βραδυά, είναι όλα τέλεια, δε μπορώ να περιμένω!" δήλωσε η ίδια.

Η Αλίσια Κιζ είναι βετεράνος για τα βραβεία... Εξάλλου μία άλλη μεγάλη στιγμή ήταν το 2009 όταν μαζί με τον Τζέι Ζι παρουσίασαν ζωντανά το Empire State of Mind.

Ε.Σ.