Οι θησαυροί του Herbal Treasures στο Σύνταγμα

24.09.2012
Τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τον υπέροχο μαγικό κόσμο των βοτάνων, των μπαχαρικών και των βιολογικών προϊόντων και καλλυντικών -σε πολύ προσιτές τιμές - προσφέρει το νέο κατάστημα herbal treasures μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.

Τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τον υπέροχο μαγικό κόσμο των βοτάνων, των μπαχαρικών και των βιολογικών προϊόντων και καλλυντικών - σε πολύ προσιτές τιμές - προσφέρει το νέο κατάστημα Herbal Treasures, μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.

Με βότανα, μπαχαρικά, βιολογικά προϊόντα και άλλες εδώδιμες εκπλήξεις, από όλες τις μεριές της Ελλάδας αλλά και του κόσμου, ούτε 50 μέτρα από την πλατεία Συντάγματος, το Herbal Treasures ανοίγει τις πόρτες σε ένα κόσμο με ευεξία, ορμώμενο από τη φύση... φυσικά!

Τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2012 και ώρα 8 το απόγευμα το Herbal Treasures στο Σύνταγμα κάνει τα επίσημα εγκαίνιά του, όπου μπορούμε να δοκιμάσουμε λιχουδιές από μπαχαρικά και αρωματικά βότανα, καθώς και απολαυστικά κοκτέιλ φτιαγμένα από φυσικά υλικά του Herbal Treasures.


Herbal Treasures
Καραγιώργη Σερβίας 3,
Σύνταγμα (εντός στοάς),
Τηλ.: 210 3235774
E-SHOP: www.herbaltreasures.gr