Νο1 μετά από 8 χρόνια ο Ρόμπι Γουίλιαμς!

06.11.2012
Στην κορυφή των Βρετανικών τσαρτς επέστρεψε ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) με το τραγούδι “Candy” 8 χρόνια μετά την τελευταία του μεγάλη επιτυχία.

Στην κορυφή των Βρετανικών τσαρτς επέστρεψε ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) με το τραγούδι “Candy” 8 χρόνια μετά την τελευταία του μεγάλη επιτυχία. Πέρασαν ήδη 8 χρόνια από την τελευταία εμφάνιση του τραγουδιστή στην κορυφή των επιτυχιών στα σινγκλς και τώρα ο δημοφιλής Βρετανός επιστρέφει δριμύτερος.

Ο πρώην τραγουδιστής των Take That, που έγραψε το τραγούδι με το επίσης πρώην μέλος των Take That και μέντορα του X Factor, Γκάρι Μπάρλοου (Gary Barlow), έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 73.000 αντίτυπα.

Σε συνέντευξή του στο BBC ο Ρόμπι δήλωσε ότι αν αυτή τη φορά δεν καταφέρει να φτάσει την πρώτη θέση με αυτό το τραγούδι, τότε “θα ψάξει για UFO και θα παχύνει αφήνοντας παράλληλα μούσι”.

Στο τοπ 5, πίσω από τον 38χρονο τραγουδιστή βρίσκεται το τραγούδι "Beneath Your Beautiful" του Labrinth και ακολουθεί το "Can You Hear Me? (Ayayaya)" του Wiley ενώ οι Swedish House Mafia βρίσκονται στην τέταρτη θέση με το "Don't You Worry Child" και η Αντέλ (Adele) συμπληρώνει την πεντάδα με το τραγούδι του νέου James Bond - "Skyfall'.

Την ίδια στιγμή η μάχη της κορυφής στα άλμπουμ μαίνεται μεταξύ της Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) και του DJ Κάλβιν Χάρις (Calvin Harris). Προς το παρόν ο Σκοτσέζος DJ έχει το προβάδισμα με το τρίτο του άλμπουμ '18 Months', ξεπερνώντας την Αυστραλή ποπ σταρ με το 'The Abbey Road Sessions', από το οποίο έχει διαφορά μόλις 5.000 αντιτύπων.

Το “Candy” όπως κι ένα ακόμα από τα 11 tracks του νέου album (το “Different”) προέκυψαν από τη συνεργασία του Γουίλιαμς με τον Γκάρι Μπάρλοου. Στο album συμμετέχουν δύο ακόμη νέοι, ανερχόμενοι Αυστραλοί μουσικοί και τραγουδοποιοί, οι Tim Metcalfe & Flynn Francis με τους οποίους ο Ρόμπι έγραψε μέσα σε 10 μέρες 14 επικά τραγούδια με δυνατή και χαρούμενη μελωδία που προορίζονται για hit singles.

Η παραγωγή του album έγινε από τον Jacknife Lee (γνωστό από τις συνεργασίες του με τους U2, Snow Patrol, R.E.M. και πολλούς άλλους) στο garage studio του Lee [Topanga Canyon, Los Angeles].

Το “Take The Crown” είναι το 9ο solo album του Ρόμπι Γουίλιαμς και το 1ο του στην Universal Music.

Σ.Κ.