Αυτοβιογραφία ετοιμάζει η Μπρίτνεϊ

07.11.2012
H 31χρονη τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor θα μοιράσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων τις προσωπικές τις εμπειρίες από τον πριγκιπικό θρόνο της ποπ.

Παράλληλα με την τάση να λανσάρουν όλοι τα δικά τους αρώματα και ταινίες αφιερωμένες στη ζωή τους, έχουν πάρει φωτιά οι γραφομηχανές (εντάξει οι υπολογιστές) για την καταγραφή των απομνημονευμάτων των απλών κοριτσιών κι αγοριών της διπλανής πόρτας που έγιναν αργότερα μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ και της μουσικής βιομηχανίας. Πόσο πιο κλισέ μπορεί να γίνει μία παράγραφος.

Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, η επόμενη στη σειρά των wannabe συγγραφέων, είναι η Μπρίτνει Σπίαρς (Britney Spears) η οποία συζητάει με την itBooks της HarperCollins να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της και να ξεπεράσει την επιτυχία του best seller της Λορέν Κονραντ (Lauren Conrad) L.A Candy το 2009.

Στην itBooks ανήκουν πολλές μουσικές βιογραφίες όπως των Motley Crue, Slash, The Game, Σάμι Χάγκαρ (Sammy Hagar) κι εκείνη της 31χρονης τραγουδίστριας θα περιέχει προσωπικά βιώματα κι εμπειρίες από την καριέρα αλλά και την πολυτάραχη προσωπική της ζωή όλα αυτά τα χρόνια στην ποπάδικη αυτοκρατορία και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί πότε σκοπεύουν να την εκδώσουν.

Βέβαια, τη συγκεκριμένη περίοδο που είναι υπό στενή παρακολούθηση όλο το 24ωρο, είχε δικαστικές διαμάχες με πρώην μάνατζερ και συνεχίζει φαρμακευτική αγωγή για ν αποφύγει νέους νευρικούς κλονισμούς, δεν ξέρουμε πόσο καλό θα είναι να θυμηθεί όλα αυτά που έχει περάσει.

Κ.Π