Η Τουλίζα έκλεψε τη δόξα της Κέιτ Μίντλεντον!

30.11.2012
Ο ντόρος με τη σεξοκασέτα της 25χρονης τραγουδίστριας της έφερε την πρωτιά στις ιντερνετικές μηχανές αναζήτησης και έγινε δημοφιλέστερη από τη βασιλική οικογένεια.

Φέτος οι μηχανές αναζήτησης του Bing γέμισαν με τ’ όνομα μιας Αγγλίδας με ελληνικό αίμα στις φλέβες και πήρα φωτιά κι έβαλαν τη βασιλική οικογένεια σε μεγάλη ανησυχία. Στον απολογισμό που έγινε από την ιντερνετική υπηρεσία για τους διάσημους που έψαξε ο κόσμος στην Αγγλία πιο πολύ στο διαδίκτυο όλη τη χρονιά, βγήκε πρώτη η Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Kontoistavlos).

Προς έκπληξη όλων, η σεξοκασσέτα της 25χρονης της τραγουδίστριας και κριτή του X-Factor επισκίασε τα πριγκιπικά στέμματα κι άφησε στη δεύτερη θέση τη Δούκισσα Κέιτ Μίντλεντον (Kate Middledon) η οποία έπεσε στην παγίδα των παπαράτσι και προκάλεσε έναν μικρό πανικό στο παλάτι ύστερα από τις φωτογραφίες που την έδειχναν τόπλες και να βγάζει το μαγιό.

Η επιστροφή της Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) ύστερα από αρκετά χρόνια και με σόλο δίσκο αλλά και με τις Girls A loud της χάρισε την τρίτη θέση στην κατάταξη, άφησε την εκλιπούσα Γουίτνει Χιούστον (Whitney Houston) να την ακολουθεί τέταρτη και την πεντάδα συμπλήρωσε ο18χρονος χωρισμένος που δε γιορτάζει ποτέ, Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) που πέρσυ είχε την πρωτιά.

Παρ όλο που ο πρίγκιπας Χάρι (Harry) έφερε μεγαλύτερο πανικό στους βασιλιάδες ύστερα από τα όργια του στο Λας Βέγκας, είναι στην έκτη θέση αλλά προσπέρασε τον αγαπημένο βρικόλακα των κοριτσιών Ρόμπερτ Πάτινσον (Rober Pattinson) και τον άφησε να τερματίσει έβδομος.

Αναλυτικά η λίστα:
1. Tulisa Contostavlos

2. Kate Middleton

3. Cheryl Cole

4. Whitney Houston

5. Justin Bieber

6. Prince Harry

7. Robert Pattinson

8. Rihanna

9. Kim Kardashian

10. Jimmy Savile

Κ.Π