20 φορές κερατάς ο πρώην της Ρίτα Όρα

04.12.2012
Ο αδερφός της Κιμ και Χλόε Καρντάσιαν χώρισε την 22χρονη τραγουδίστρια κι ενημέρωσε όλο το twitter για το πόσοι την χαίρονταν ταυτόχρονα μ' εκείνον.

«Πως γίνεται μια γυναίκα που έχει τόσο φορτωμένο πρόγραμμα και προσπαθεί να ξεκινήσει την καριέρα της να έχει χρόνο να πάει με τόσους άντρες ενώ είναι σε σχέση;» αναρωτήθηκε ο Ρομπ Καρτνάσιαν (Rob Kardashian) και όλοι οι followers του στο twitter για όση ώρα ήταν στον αέρα του συγκεκριμένο στάτους.

Ο μικρότερος αδερφός της γνωστής οικογενείας των Καρτνάσιανς ήταν μαζί με τη Ρίτα Όρα (Rita Ora) μέχρι χθες που χώρισαν γιατί έμαθε πως τον απάτησε με 20 άντρες κατά τη διάρκεια της σχέσης τους η οποία από καιρό είχε προβλήματα λόγω και της απόστασης αφού εκείνος είναι Λος Άντζελες κι εκείνη Λονδίνο.

Ο 25χρονος Ρομπ δεν κράτησε την αγανάκτηση μόνο για τον εαυτό του κι έκανε ρεζίλι την πρώην κοπέλα του στο ίντερνετ γράφοντας εκτός από την παραπάνω φράση πως είναι αηδιασμένος και δε μπορεί να χωνέψει ότι πέρασαν τόσοι άντρες από το κρεβάτι της Ρίτα.

«Όταν μία γυναίκα με κερατώσει μπορώ να ζήσω μ αυτό. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Έχω συγχωρέσει πολλές φορές» έγραψε κα συνέχισε να μιλάει για τις απιστίες της τραγουδίστριας και για πόσο πιστός είναι ο ίδιος μέχρι που ξαφνικά τα έσβησε όλα από το λογαριασμό του. «Ρομπ να είσαι καλός» του απαντησε η αδερφή του Χλοε (Khloe) συμπληρώνοντας πως τα social media είναι πολύ δραματικά και ευτυχώς που δεν υπήρχαν όταν εκείνη ήταν μικρή ενώ τη στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά η Όρα δεν έχει απαντήσει και δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.

Κ.Π