Η Μπρίτνεϊ στην κορυφή των πλουσιότερων τραγουδιστριών

13.12.2012
Η 31χρονη τραγουδίστρια άφησε πίσω της τη Ριάνα, τις Κέιτι και τις υπόλοιπες σεσημασμένες της ποπ κατακτώντας την πρωτιά με τα περισσότερα εκατομμύρια.

Το Forbes δημοσίευσε άλλη μία λίστα που συνοδεύεται με πολλά μηδενικά, αυτή των πλουσιότερων γυναικών στη μουσική τη χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες. Σύμφωνα με τα έσοδα τους τον Μάιο του 2011 μέχρι τον φετινό Μάιο, όλες όσες έβλεπες πιο συχνά σε ταμπλόιντς, μουσικά siteς και τα δίκτυα των like και των tweets, διαμορφώνουν τη δεκάδα με αυτές που γέμισαν τις τσέπες με όλα τα αμερικάνικα χαρτονομίσματα.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) επέστρεψε πολύ δυναμικά μετά από αρκετά χρόνια με το καινούριο άλμπουμ Femme Fatale, είναι κριτής στο X Factor, έβγαλε δικό της άρωμα και πήγε κατευθείαν στην πρώτη θέση μαζεύοντας 58 εκατομμύρια δολάρια.

Στη δεύτερη θέση άφησε την αγαπημένη του Χάρι Στάιλς (Harry Styles) από τους One Direction, Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) η οποία κέρδισε μόλις ένα εκατομμύριο λιγότερο από την 31χρονη συνάδελφο της, ο δίσκος της “Red” ήταν από τους πιο επιτυχημένους εμπορικά και αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στη μουσική κάνοντας mainstream τη φολκ.

Η Ριάνα (Rihanna) τις ακολουθεί από την τρίτη θέση με 53 εκατομμύρια δολάρια, σίγουρα ακόμα περισσότερες γυμνές φωτογραφίες της παντού, πάρα πολλά lives και ίντριγκες για να μη μένει κανείς παραπονεμένος ενώ τέταρτη έρχεται η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) κρατώντας βαλίτσα με 52 εκατομμύρια.

Η Mother Mοnster πέρασε μια χρονιά τρελαίνοντας τους σχεδιαστές και τους φανς της που διέρρηξαν μέχρι και το γκαράζ της για να τη δουν και πέρασε από όλες τις σκηνές για την περιοδεία μαμούθ Born this way. Την πόρτα για τις πρώτες πέντε κλείνει η Κέιτι Πέρι (Kary Perry) με 45 εκατομμύρια, αμέτρητες ντεκαπάζ, χωρισμούς, 3D ταινία (Katy Perry: Part of Me) και sold out εμφανίσεις,

Ολόκληρη η λίστα έχει ως εξης:

1. Britney Spears ($58)

2. Taylor Swift ($57)

3. Rihanna ($53)

4. Lady Gaga ($52)

5. Katy Perry ($45)

6. Beyonce ($40)

7. Adele ($35)

8. Sade ($33 )

9. Madonna ($30)

10. Shakira ($20)

Κ.Π