Ο Κρις Μάρτιν κόντεψε να κάψει το σπίτι του... δύο φορές

14.12.2012
Η γυναίκα του frontman των Coldplay δεν πρόκειται να ξαναφήσει τον Κρις να πλησιάσει τα μάτια της κουζίνας ούτε γι' αστείο εκτός αν η Πυροσβεστική είναι κάτω από το σπίτι.

Ο Κρις Μάρτιν (Chris Martin) ευτυχώς που δεν πήγε ποτέ σε κάποιο παιχνίδι τύπου Master Chef ή που δε χρειάστηκε να αναλάβει μπουφέ σε κάποια συναυλία του γιατί θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα και κόκκινα φορτηγά με σειρήνες θα τρέχανε σαν τρελά.

Η γυναίκα του Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή μαγειρικής Jamie and Jimmy’s Food Fight Club και αποκάλυψε το δράμα που ζει η οικογένεια όταν ο σύζυγος της πλησιάζει την κουζίνα.

«Έχει μαγειρέψει δύο φορές και τις δύο φορές καλέσαμε την πυροσβεστική. Ορκίζομαι στη ζωή μου. Δύο φορές δεν είναι αστείο!» δήλωσε η 40χρονη ηθοποιός στον παρουσιαστή και το επιβεβαίωσε κι ο αρχηγός της Πυροσβεστικής του Λονδίνου λέγοντας πως ο κόσμος πιστεύει συχνά πως προκαλούν φωτιές μόνο οι απρόσεχτοι άνθρωποι αλλά το συμβαίνει και σε νέους επαγγελματίες.

Εκτός γαστρονομικών θρίλερ, ο frontman των Coldplay είχε προκαλέσει μια ανησυχία στους φανς ύστερα από τη δήλωση του σε συναυλία του στην Αυστραλία πως το συγκρότημα θα κάνει ένα διάλειμμα τριών χρόνων αλλά όπως είπε πρόσφατα δεν τίθεται θέμα ανησυχίας αφού είναι κάτι φυσιολογικό μετά από μία παγκόσμια περιοδεία.

Κ.Π